Eskişehirspor'un Golleri Yerlilerden - Son Dakika
Spor

Eskişehirspor'un Golleri Yerlilerden

Eskişehirspor\'un Golleri Yerlilerden

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor, ligde geride kalan 9 maçta kaydettiği 11 golün 7'sini yerli futbolcular attı.

11.11.2014 11:09  Güncelleme: 14:41

Siyah-kırmızılı takımın ligin ilk maçında sahasında ağırladığı ve 2-1 kazandığı Torku Konyaspor maçının da gollerini Hürriyet Gücer ve Erkan Zengin kaydetti. Bir sonraki hafta Galatasaray ile deplasmanda karşılaşan "Es-Es"ler, rakibiyle 0-0 berabere kaldı.

Eskişehirspor, ligin 3. haftasında konuk ettiği Gençlerbirliği'ne de 2-0 yenilince iki hafta üst üste golle tanışamadı. Süper Lig'in 4. haftasında da Beşiktaş ile karşılaşan "kırmızı şimşekler"in, İstanbul deplasmanında rakibiyle 1-1 berabere kaldığı maçta golünü Berkay Dabanlı, attı.

"Es-Es"ler, bir sonraki hafta karşılaştığı Çaykur Rizespor'a 2-1 mağlup olurken, tek golünü Goran Causic kaydetti. Süper Lig'in 6. haftasında Bursaspor deplasmanına rakibiyle 2-2 berabere kalan Eskişehirspor'un gollerini Hürriyet Gücer ve Funes Mori, attı.

Siyah-kırmızılı takımın deplasmanda 4-2 yenildiği Mersin İdmanyurdu maçında da golleri Ömer Şişmanoğlu ve Erkan Zengin, kaydetti. Ligin 8. haftasında sahasında Balıkesirspor'u konuk eden "Es-Es"lerde Funes Mori ve Raheem Lawal, takımları adına skor üretirken, maç 2-2 berabere bitti. Eskişehirspor, 9. haftanın açılış maçında Sivasspor ile yaptığı 1-1 biten maçta da Ömer Şişmanoğlu, siyah-kırmızılı takım adına rakip ağları havalandırdı.

Geride kalan 9 haftada, "kırmızı şimşekler"de Erkan Zengin, Hürriyet Gücer, Ömer Şişmanoğlu, Funes Mori 2'şer, Raheem Lawal, Berkay Dabanlı, Goran Causic de birer gol attı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Eskişehirspor'un Golleri Yerlilerden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement