Es-Es İkinci Yarıda Coştu: 4-1 - Son Dakika
Spor

Es-Es İkinci Yarıda Coştu: 4-1

Es-Es İkinci Yarıda Coştu: 4-1

Spor Toto Süper Lig'de 9. hafta karşılaşmalarında sahasında Çaykur Rizespor'u konuk eden Eskişehirspor, rakibini ikinci yarıda bulduğu gollerle devirdi.

27.10.2013 17:59

Geçtiğimiz hafta Elazığspor'u 2-0'lık skorla mağlup eden Eskişehirspor, Çaykur Rizespor engelini 4-1'lik skorla geçerek üst üste ikinci galibiyetini almış oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısında oyunun genel olarak kontrolü ev sahibi ekipte olsa da iki takım da net gol fırsatı üretmekte zorlandı ve ilk 45 dakika golsüz beraberlikle geçildi.

İkinci yarıya ise Eskişehirspor adeta fırtına gibi başladı. Ceza sahası dışında topla buluşan Jorquera, rakiplerinden sıyrıldıktan sonra yay civarından sol ayağıyla sert bir vuruş yaparak takımını öne geçirdi: 1-0.

69. dakikada Çaykur Rizespor eşitliği yakaladı. Sercan'ın soldan ortasında ceza sahası içinde topu kontrol eden Kwuke, önünde seken topu röveşatayla kaleye göndererek çok şık bir gole imza attı: 1-1.

Kırmızı Şimşekler'in bu gole yanıtı gecikmedi. 71'de Jorquera'nın pasında ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Erman Kılıç, sol ayağıyla çok sert vurararak Serkan'ı çaresiz bıraktı: 2-1.

75'te Jorquera'nın pasında ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Erkan düzgün bir vuruş yaparak fileleri havalandırdı: 3-1.

80. dakikada Erman'ın ortasında ceza sahası içinde N'Diaye kafa vuruşunu yaptı. Kale çizgisi üzerinde Oboabona'nın uzaklaştırmak istediği top çizgiyi geçti ve hakem Hüseyin Göçek golü verdi: 4-1. Bu gol maçın da sonucunu belirleyen gol oldu.

Eskişehirspor bu galibiyetle puanını 16'ya yükseltirken, Çaykur Rizespor ise 14 puanda kaldı.

Kaynak: GoalCom

Son Dakika Spor Es-Es İkinci Yarıda Coştu: 4-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement