Ersun Yanal: Boş Mukaveleye İmza Atarım - Son Dakika
Spor

Ersun Yanal: Boş Mukaveleye İmza Atarım

Ersun Yanal: Boş Mukaveleye İmza Atarım

Fenerbahçe'nin başarılı Teknik Direktörü Ersun Yanal'dan çarpıcı açıklamlalar.

01.05.2014 12:45  Güncelleme: 12:48

Fenerbahçe'yi 19. şampiyonluğa taşıyan ve sarı-lacivertli takımı şampiyon yapan üçüncü Türk teknik adam olan Ersun Yanal, önemli açıklamalarda bulundu.

Fotomaç'a konuşan başarılı teknik adam hayatı boyunca Fenerbahçe'yi çalıştırmayı hay acirc;l ettiğini belirtirken, "Fenerbahçe'yi çalıştırmak her zaman hayalimdi. Hayatım boyunca hep bu anı bekledim. Allah'a şükür hayalime kavuştum. Fenerbahçe'ye ilk geldiğimde 'Yeter ki şampiyon olalım, sonrasında bırakmaya bile razıyım' diyordum. Bugünlere kolay gelinmiyor. Neler çektim neler... İlk arabamı 1991 yılında alabildim. Ben öyle varlık içerisinde yaşayan bir adam değildim. Öyle günler yaşadım ki, yoksulluktan çocuklarıma doğum günü hediyesi alacak param bile olmadı." diye konuştu.

"EVDEKİ ÇAMAŞIR MAKİNASINI..."

Küçük takımlarda çalıştığı dönemlerde çok sıkıntılar çektiğini anlatan Yanal, sözlerine şöyle devam etti: "Küçük takımlarda çalışıp dişimle tırnağımla buralara geldim. Mesela çalıştırdığım bir takımda yedek forma ve şort yoktu. Çok sıkıntı çekiyorduk. Evdeki çamaşır makinesini alıp kulübe getirdim. Hanım eve geldiğinde çamaşır makinesinin olmadığını fark etti, hiç sesini çıkarmadı. Eşim beni hep destekledi. Yaşadığım sıkıntılı günler beni çok etkiledi. Bu yüzden hep çok çalıştım, kendimi sürekli geliştirdim. Benim antrenman metodlarım

üniversitelerde tez konusu olacak."

"BOŞ MUKAVELEYE İMZA ATARIM"

Yanal, Başkan Vekili Abdullah Kiğılı'nın "Önceliğimiz Ersun Yanal değil. Önceliğimiz başkan Aziz Yıldırım'ın durumu." şeklindeki sözlerine destek verirken, "Benim parayla işim olmaz. Ben gönülden imza atmışım. Abdullah Kiğılı doğru söylüyor. Kulübün önceliği Aziz Yıldırım'ın durumu. Lig daha bitmedi. Asla sıkıntı yapmıyorum.Yine boş mukaveleye imza atmaya hazırım. Başkan bunu bilir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Ersun Yanal: Boş Mukaveleye İmza Atarım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement