Ersan İçin Kritik Saatler! Transfer... - Son Dakika
Spor

Ersan İçin Kritik Saatler! Transfer...

Ersan İçin Kritik Saatler! Transfer...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın üst üste savunma oyuncusu transfer etmesi, Çin kulüplerinin gözdesi Ersan Adem Gülüm'ün takımdan ayrılabileceği iddialarını kuvvetlendirdi.

01.02.2016 10:31

SPORCOPE - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın üst üste savunma oyuncusu transfer etmesi, Çin kulüplerinin gözdesi Ersan Adem Gülüm'ün takımdan ayrılabileceği iddialarını kuvvetlendirdi.

Geçtiğimiz haftalarda Çin ekiplerinden China Fortune'nin gözüne kestirdiği başarılı savunma oyuncusu için Beşiktaş yönetimi "satmıyoruz" kararı almıştı.

Ancak önce Alexis Delgado daha sonra Marcelo'yu transfer eden siyah beyazlıların, Ersan Adem Gülüm için son anda yapılacak iyi bir teklifi değerlendirebileceği öğrenildi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kadroda tutmak istediği Ersan için Çin kulübünün servet önerdiği son kararın yönetimde olduğu ifade edildi.

Başkan Fikret Orman'ın onay vermesi halinde Ersan Adem Gülüm'ün Çin'e gitmeyi kabul edeceği belirtildi.

SHANGHAI İSTEMİŞTİ

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, daha önce Shanghai Shenhua'nın Ersan Adem Gülüm'ü transfer etmek istemesi üzerine, "Öyle bir niyetimiz yok Ersan'ın da kafasının karıştığı da yok. Beşiktaş futbol takımının kafası şampiyonluğa konsantredir. Biz bir sezon sonrasına göre hareket ediyoruz. Günlük bir transfer politikamız yok. Beşiktaş'ın hiçbir oyuncusuyla ilgili bir tasarrufu yok" şeklinde konuşmuştu.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Ersan İçin Kritik Saatler! Transfer... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement