Ersan Gülüm, Çin'de Olay Oldu - Son Dakika
Spor

Ersan Gülüm, Çin'de Olay Oldu

Yeni takımı Hebei China Fortune'deki ilk maçında, biri kendi kalesine olmak üzere 2 gol atarak Çin Ligi tarihine geçen Ersan Gülüm, dev ülkede ilgi odağı haline geldi.

05.03.2016 14:38

Çin spor medyasının geniş yer ayırdığı Ersan, Guangzhou R&F takımını 2-1 yendikleri sezonun ilk maçının ardından Çin basınına röportaj verdi. Karşılaşma öncesi büyük heyecan yaşadığını ifade eden tecrübeli futbolcu "Maçı kazandığımız için çok mutluyum. Ne yazık ki kendi kaleme de gol attım. Bu kariyerimde kendi kaleme attığım ilk gol ama sonra bir gol daha atabildiğim için çok mutluyum'' dedi.

"EN İYİSİ BEŞİKTAŞ TARAFTARI"

28 yaşındaki başarılı savunma oyuncusu Çin basınına Beşiktaş taraftarını da anlattı. Çin ve Türkiye ligini de kıyaslayan Ersan Adem Gülüm, "Türkiye Ligi dışarıdan göründüğü kadar kolay bir lig değil. Çin ligine göre daha agresif. Her maçı kazanmanız gerekiyor. Ayrıca Türkiye taraftar açısından da en sıradışı ülkelerden biri. Özellikle benim takımım Beşiktaş taraftarı. Onlar en iyisi... Her maçta, içeride ve dışarıda takımı destekliyorlar" ifadelerini kullandı.

"DAHA ÖNCE DE TEKLİF ALDIM"

Daha önce Shanghai Shenhua'dan de teklif aldığını söyleyen Ersan, "Bir dönem Shanghai Shenhua benimle yakından ilgilendi. Ama ben transfer olmak istemedim çünkü Beşiktaş ile Şampiyonlar Ligi'nde oynuyorduk" dedi.

ÇİN'DEN SONRAKİ ADRESİNİ DE AÇIKLADI

Kariyerini noktaladıktan sonra Avustralya'ya dönmek istediğini de söyleyen Ersan Gülüm, "China Fortune'nin benimle ilgilenmesinden onur duydum. Önce kulüp hakkında bir şeyler öğrendim. Daha sonra yöneticilerle görüştüm. Onlara her şeyi anlattım. 29 yaşındayım ve futbolumun altın çağındayım. Evliyim ve ailemle kariyerimi bitirdikten sonra kesinlikle Avustralya'ya döneceğim. Orada doğdum. Tüm bunları düşündüm ve yöneticilerle de konuştuktan sonra transferin mantıklı olduğuna karar verdim. Şu an burada olmaktan dolayı çok mutluyum" şeklinde konuştu.

(Kaynak: Sporx)

Ersan Gülüm, Çin\'de Olay Oldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ersan Gülüm, Çin'de Olay Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ANTİ AKP: BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET MİNNET VE ŞÜKRANLA YADEDİYORUM YOLLARI NURLU IŞIKLI MEKANLARI CENNET HZ MUHAMMED SAV AS KOMŞU OLSUNLAR TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ BUGÜN Kİ DURUMUNA GETİREREK HARABEYE DÖNDÜRÜP KAN GÖLÜNE ÇEVİREN ORTADOĞU BATAKLIĞINA ÇEKEREK BOĞMAYA ÇALIŞAN KİRLİ EMELLERİNE ALET EDEREK HARAP VE BİTAP DÜŞÜRÜP MEMLEKETİ PEŞKEŞ ÇEKMEYE ÇALIŞIP TASFİYE ETMEK İÇİN VAR GÜÇLERİYLE ÇALIŞAN HER KİM VE KİMLER İSE ALLAH CÜMLESİNİ KAHRI PERİŞAN EYLESİN... 9 2 Yanıtla
  • Doğrucu Davut: pkkpydhdpypg bitmiştir 4 0 Yanıtla
  • gara: dilini çıkarmış eşşeğinki kibin. ve gol . isimli filmden çalıntı 1 3 Yanıtla
  • gemicik: Yecüc mecüc geliyor 1 1 Yanıtla
  • süngü: cemaatin bedduası geri tepti pkk ve cemaat yaniyor 0 0 Yanıtla

Advertisement