Ermenistan taraftarı Salih'i şaşırtmamış: Islıklayacaklarını biliyorduk - Son Dakika
Spor

Ermenistan taraftarı Salih'i şaşırtmamış: Islıklayacaklarını biliyorduk

A Milli Futbol Takımımızın Ermenistan'ı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmadan önce rakip taraftarlar milli marşımızı ıslıkladı. Salih Özcan yaşananlarla ilgili, "Taraftarın bizi ıslıklayacağını biliyorduk. Zor ve sert maç olacağını tahmin etmiştik. Ama kazanmayı başardık" dedi.

25.03.2023 22:36  Güncelleme: 22:42

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri (EURO 2024) D Grubu'nda yer alan A Milli Takım, deplasmanda Ermenistan'la karşı karşıya geldi. Geriye düştüğümüz maçtan 2-1 galip ayrıldık.

MARŞIMIZI ISLIKLADILAR

Ermenistanlı taraftarlar, sahalarında konuk ettikleri A Milli Takımımıza ve ülkemize büyük saygısızlık yaptı. Ermenistan tribünleri, maç öncesinde İstiklal Marşımızı ıslıkladı.

Ermenistan taraftarı Salih'i şaşırtmamış: Islıklayacaklarını biliyorduk

SALİH ÖZCAN: ISLIKLAYACAKLARINI BİLİYORDUK

Alman devi Dortmund'da forma giyen A Milli Takım'ın yıldızı Salih maçın ardından "Taraftarların bizi ıslıklayacağını biliyorduk. Zor ve sert bir maç olacağını tahmin ediyorduk. Ancak, kazanmayı başardık ve EURO 2024 yolunda ilk adımı atmayı başardık. 6 numarada yalnız oynadım, önümde Hakan ve Orkun 8 olarak oynadı. Topla daha rahat oynadık. Topu çevirmeyi denedik ve bunu başardık. 2 golü attık. 3 puanla ülkemize geri dönüyoruz" açıklamasında bulundu.

Ermenistan taraftarı Salih\'i şaşırtmamış: Islıklayacaklarını biliyorduk

Son Dakika Spor Ermenistan taraftarı Salih'i şaşırtmamış: Islıklayacaklarını biliyorduk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement