Ergün Penbe'ye Kırmızı Kart - Son Dakika
Spor

Ergün Penbe'ye Kırmızı Kart

Ergün Penbe\'ye Kırmızı Kart

Profesyonel futbol kariyeri boyunca sadece bir kez kırmızı kart gören teknik adam Ergün Penbe’ye ikinci kırmızı kart Süleyman Abay’dan geldi.

06.05.2014 14:21

Profesyonel futbol kariyeri boyunca sadece bir kez kırmızı kart gören teknik adam Ergün Penbe'ye ikinci kırmızı kart Süleyman Abay'dan geldi. Arçelik ve PwC takımları arasında oynanan Lotto Şirketler Futbol Ligi final maçını yöneten hakem Abay, organizasyonun onur konuğu Ergün Penbe'ye 'Ömür Boyu Fair-play' ödülünü verdikten sonra kırmızı kartını hediye etti. Tüm kulüp taraftarlarının sempatisini kazanan ve centilmenliğiyle sporseverlerin gönlünde taht kurmuş olan Galatasaray'ın eski futbolcusu Penbe, ilk kez bir karta sevindiğini ve bu kırmızı kartı hatıra olarak saklayacağını belirtti. Efsane sol ayağa yoğun ilgi gösteren seyirciler eski milli futbolcuyla bol bol fotoğraf çektirdiler.

Çekişmeli geçen final maçını 3-1 kazanan Arçelik üçüncü kez şampiyon olurken iyi bir futbol sergileyen PwC ligi ikinci sırada tamamladı. Türkiye İş Bankası ise Arkas Marport'u 2-1'le geçerek bronz madalyaya uzandı. Lotto'nun 11. sezonunu geride bıraktığı lig, Ergün Penbe'nin şampiyon takıma kupasını vermesiyle son buldu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ergün Penbe'ye Kırmızı Kart - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement