Erciyesspor Kalecisi: Penaltıdan Önce Hakem Tacı Bize Vermişti - Son Dakika
Spor

Erciyesspor Kalecisi: Penaltıdan Önce Hakem Tacı Bize Vermişti

Kayseri Erciyessporlu Değirmenci, Fenerbahçe'nin tartışmalı penaltı pozisyonu öncesi hakemin tac atışını kendilerine verdiğini ancak rakip takımın kullandığını söyledi.

20.12.2014 08:33  Güncelleme: 11:09

Fenerbahçe'nin deplasmanda Kayseri Erciyesspor'u Emre Belözoğlu'nun penaltı golüyle 1-0 mağlup ettiği maçta ev sahibi takımın kalecisi Gökhan Değirmenci, 90 dakikanın sonunda çarpıcı açıklamalar yaptı ve penaltı pozisyonu öncesinde yaşanan tac atışı için çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

"HAKEM TACI BİZE VERMİŞTİ"

Taç atışının kendilerine verilmesi gerektiğini kaydeden kaleci Gökhan, "Pozisyon öncesindeki taç atışında, ben 6. hakemin, çok net bir şekilde 'Beyaz (Erciyesspor) kulanıyor' dediğini duydum. Sonra Fenerbahçe başladı ve orta hakem 'Çabuk başladılar ne yapayım' dedi. Sonrasında ise top ceza sahasında arkadaşımızın eline çarpıp penaltı oldu," ifadelerini kullandı.

"ARKADAŞIMIZ ARKADAN İTİLDİ"

Penaltı pozisyonu için "çarpmıyor diyemem" diyen Gökhan, "İçeride konuşulanlar, faul olduğunu, arkadan itildiğini söylüyor. Biraz garip geldi bana da, itme olmasa arkadaşımız niye öyle gitsin. Yapacak bir şey yok, iyi oynadığımızı düşünüyorum. Hakemlerimize güveniyoruz, şanssızlık oldu" dedi.

(NTVSPOR)

Erciyesspor Kalecisi: Penaltıdan Önce Hakem Tacı Bize Vermişti
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Erciyesspor Kalecisi: Penaltıdan Önce Hakem Tacı Bize Vermişti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • EGE: Şu fenerbahçe'nin şaibesiz kazandığı bir maç olmayacak mı? 53 10 Yanıtla
  • doğulu: KURAL HATASI VAR, MAÇ TEKRARLANMALI 31 4 Yanıtla
  • yesil: Kural hatası 11 6 Yanıtla
  • yerli zenci: Türk insanının biraz olsun keyif aldığı futbolu da rezil ettiğiniz için teşekkürler TFF teşekkürler MHK teşekkürler şikeci fener ve şikesiyle övünen fener taraftarları. . . 10 1 Yanıtla
  • alican: ibrahim kızıl görsün bakalım hakemleri, en dürüst adamın başını yedi. kendi çıksın hakemlik yapsın artık. bu lig bu hakemlerle bitecek başka altarnetifi yok, daha çok canları yanacak. 4 1 Yanıtla
  • yerli zenci: duyamadım ! neden mi tribünler dolmuyor ? 3 0 Yanıtla

Advertisement