Erciyes Cup 6 Sona Erdi - Son Dakika
Spor

Erciyes Cup 6 Sona Erdi

Erciyes Cup 6 Sona Erdi

Türkiye Kadınlar basketbol liginde mücadele eden 6 takımın katılımı ile gerçekleşen Erciyes Cup 6 sona erdi.5 gün süren turnuva sonrasında Fenerbahçe şampiyon olurken, 2.Sırayı Tarsus Belediyespor ve 3.Sırayı ise İstanbul Üniversitesi aldı.

04.10.2012 19:59

Türkiye Kadınlar basketbol liginde mücadele eden 6 takımın katılımı ile gerçekleşen Erciyes Cup 6 sona erdi. 5 gün süren turnuva sonrasında Fenerbahçe şampiyon olurken, 2. Sırayı Tarsus Belediyespor ve 3. Sırayı ise İstanbul Üniversitesi aldı.

Turnuva ev sahibi Kaskispor ise Botaş'ın ardından 5. sırada yer aldı. Kupa töreninde şampiyon olan Fenerbahçe'ye kupasını Kayseri Büyükşehir Belediye başkan vekili Mehmet Savruk verirken, ikinci olan Tarsus Belediyespor kupasını Türkiye basketbol federasyonu yönetim kurulu üyesi Aydın Şerbetçioğlu verdi.

Turnuvada en iyi Guard Fenerbahçe takımında Esmeral Tunçluer, en iyi off guard Kayseri Kaskispor'dan Evina Maltsi, en iyi forvet Ceyhan Belediyespor'dan Yelena İveric, en iyi Power Forvet Tarsus Belediyespor'dan Melisa Can ve en iyi Pivot İstanbul Üniversitesinde İrina Osipova oldu. Turnuvanın ardından takımlar hatıra fotoğrafı çektirdiler. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Erciyes Cup 6 Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement