Erceg ve Micov Ivkovic'i Unutamıyor - Son Dakika
Spor

Erceg ve Micov Ivkovic'i Unutamıyor

Erceg ve Micov Ivkovic\'i Unutamıyor

Micov ile Erceg, Kızılyıldız taraftarı Marko Ivkovic’in ölümünün akıllarından çıkmadığını söylediler.

20.01.2015 09:34

Kızılyıldız deplasmanından uzun yıllar unutulmayacak tarihi bir zaferle dönen Galatasaray’ın Sırp yıldızları Zoran Erceg ve Vladimir Micov, “Basketbol sadece spor, taraftarlar da bunun bilincinde olmalı. İstanbul’daki maçı düşününce aklıma ilk olarak Ivkovic’in hayatını kaybetmesi geliyor. Geriye bakınca o gün sadece saha içi galibiyete sevinebildik” diye konuştu.

Basketbolun insan hayatından önemli olmadığının altını çizen Erceg, “Abdi İpekçi’ye gelecek taraftarlar desteğe gelsin. Başka bir şey için değil” dedi. Micov ise, “Umarım taraftarlar arasında yaşanan bu olay herhangi iki kulüp arasında tekrar yaşanmaz” ifadesini kullandı.

"Zaman olmadığı için mezara gidemedik"

Erceg, koçu Ergin Ataman’a yapılan protestolar hakkında yorum yapmazken Micov, Ataman taraftarlara ‘Terörist’ dedi. Ama dışarıda tam olarak ne olduğunu ve Marko Ivkovic’in öldüğünü bilmiyordu. Birçok kez özür de diledi” diye konuştu. Belgrad’da olumsuz bir tavırla karşılaşmadıklarını vurgulayan Micov, Maçtan sonra Belgrad’da kaldığımızda da kimse bize gelip ‘Siz Sırpsınız gelip burada Türk takımıyla nasıl maç kazanırsınız’ demedi” şeklinde konuştu. Micov, Belgrad’da 2 gün kaldıkları, zaman bulamamaları ve programlarında olmadığı için Ivkovic’in mezarına gitmediklerini de söyledi.

"Obradovic ve Ivkovic çok başarılı olacaklar"

Erceg, rakipleri Fenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes’in iyi gittiklerini belirtip, Obradovic ve Ivkovic’in kaldırdıkları kupalar onların ne kadar büyük koçlar olduğunu gözler önüne seriyor. Ama burada yeniler. Kalitelerini göstermeleri için daha çok zamanları var. Türkiye’de çok başarılı olacaklarını düşünüyorum” diye konuştu.

"Belgrad'daki görüntü hoş değildi"

Micov, " Sırbistan'daki güvenlik önlemleri sıkıydı. Her yer polis doluydu. Ama bu görüntü çok da hoş değildi. Bizim takımı dışarıya agresif gösterdi" dedi. Erceg, "Kızılyıldız ve Euroleague yapabileceğinin en iyisini yaptı" diye konuştu.

Hürriyet

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Erceg ve Micov Ivkovic'i Unutamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement