Engelsiz Aslanlara Ödül - Son Dakika
Spor

Engelsiz Aslanlara Ödül

Engelsiz Aslanlara Ödül

Uluslararası Lions 118-T Yönetim Çevresi Federasyonu tarafından, ‘Engelsiz Aslanlar’ olarak da anılan dünya şampiyonu ve 2013 yılında oynadığı tüm maçları kazanarak 4. kez Avrupa Şampiyonu olan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na başarılarından dolayı ödül verildi.

04.01.2014 17:33

Uluslararası Lions 118-T Yönetim Çevresi Federasyonu tarafından, 'Engelsiz Aslanlar' olarak da anılan dünya şampiyonu ve 2013 yılında oynadığı tüm maçları kazanarak 4. kez Avrupa Şampiyonu olan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'na başarılarından dolayı ödül verildi.

Ahmet Cömert Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ödül töreninde, Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı adına ödülü sarı-kırmızılı takımın şube sorumlusu Sinan Kalpakçıoğlu aldı.

Ayrıca, tören sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cibara, çok güzel bir gün yaşadıklarını belirterek, "Bu organizasyonda katkısı bulunan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

"HEDEFİMİZ YİNE ŞAMPİYONLUKLAR"

Galatasaray'ın amatör sporlarla alakalı gelecek hedeflerinden bahseden Cibara, kaldıkları yerden devam edeceklerine değinerek, "2013 yılını çok başarılı geçirdik. Hedefimiz yine şampiyonluklar. Geçtiğimiz yıldan daha az olmamak şartıyla, daha fazla madalyalar, daha fazla kupalar almak istiyoruz. 2013 senesinde 300'ü aşkın kupa kazandık. Hemen hemen bütün branşlarda hep zirvede yer aldık. Önce sporcularımıza, daha sonra da teknik ekibimize ve idari menajerlerimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum. 2014 senesinde aynı başarıları yaşatmaları için onlara olan desteğimizi yönetim kurulu olarak sürdüreceğiz" diye konuştu.

"TÜRKİYE'DE AMATÖR SPORLARDA ÇELİŞKİLİ DURUMLAR VAR"

Tüm şubelerinin sponsorları olduğunu hatırlatan Cibara, sponsorluk açısından bir sıkıntılarının olmadığını belirterek, "Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Ancak Türkiye'de amatör sporlarda daha enteresan, daha garip daha çelişkili durumlar var. Bu durumları da, sporumuzu yöneten kişilerin tekrar düşünüp el atması lazım" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Engelsiz Aslanlara Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement