Enes Ünal ve Ertuğrul Ersoy UEFA'nın Manşetinde - Son Dakika
Spor

Enes Ünal ve Ertuğrul Ersoy UEFA'nın Manşetinde

Enes Ünal ve Ertuğrul Ersoy UEFA\'nın Manşetinde

2013-2014 UEFA U17 Avrupa Şampiyonası için Malta'da bulunan U17 Milli Takım’da kaptan Enes Ünal ile futbolcu Ertuğrul Ersoy, yarın oynanacak İngiltere maçı öncesi UEFA'nın resmi internet sitesi UEFA.com 'a konuştu.

11.05.2014 16:53

2013-2014 UEFA U17 Avrupa Şampiyonası için Malta'da bulunan U17 Milli Takım'da kaptan Enes Ünal ile futbolcu Ertuğrul Ersoy, yarın oynanacak İngiltere maçı öncesi UEFA'nın resmi internet sitesi UEFA.com 'a konuştu.

" Türkiye'nin ikilisi İngiltere'nin kanatlarını kesmeye hazır" başlığıyla yayınlanan röportajda U17 Milli Takım'ın A Grubu'ndaki ilk maçında Hollanda'ya 3-2 kaybettikten sonra İngiltere maçında kendisini toparlama konusunda kararlı olduğu belirtildi.

ENES ÜNAL: "KALAN MAÇLARIMIZI SOĞUKKANLI BİR ŞEKİLDE OYNAMALIYIZ"

16 yaşında bu sezon başında sonradan oyuna dahil olduğu Bursaspor- Galatasaray karşılaşmasında kaydettiği golle Süper Lig tarihinin en genç yaşta gol atan oyuncusu unvanını kazanan Enes Ünal, "Sezon başındaki Bursaspor-Galatasaray maçında attığım golden sonra yaşadıklarım unutulmazdı ve hayatımın en önemli günlerinden biriydi. Ancak o gol geçmişte kaldı ve benim için şu an en önemlisi bu turnuvaya odaklanmak" şeklinde konuştu.

Enes Ünal sözlerine Hollanda karşısında istediklerini sahaya yansıtamadıklarını belirterek, "Hollanda karşısında oyuna çok iyi başladık ve ilk yarıda birçok gol pozisyonu bulduk. Ancak ikinci yarıda öne geçmemize rağmen, oyunun kırılma anlarında gerekeni sergileyemedik. Turnuvadaki kalan maçlarımızı kazanmak için daha soğukkanlı bir şekilde oynamalıyız" diye konuştu.

ERTUĞRUL ERSOY: "İNGİLTERE'Yİ DAHA ÖNCE YENMEYİ BAŞARDIK"

Enes Ünal'ın takım arkadaşı olan defans oyuncusu Ertuğrul Ersoy ise İngiltere'den çekinmediklerini belirterek, "Yarı finale yükselmek istiyorsak, Pazartesi günü İngiltere'yi mağlup etmek zorunda olduğumuzu biliyoruz. Yakın geçmişte İngiltere ile 2-3 kez karşılaştık ve her maç çok çekişmeli, bir o kadar da zevkli geçti. İngiltere'yi daha önce yenmeyi başardık ve bu yüzden kendimize olan güvenimiz tam" dedi.

TEKNİK DİREKTÖR TECİMER: "HER ZAMAN DAHA İYİYE GİTMEYİ BAŞARDILAR"

Daha sonra sözü alan teknik direktör Hakan Tecimer ise, "Enes ve Ertuğrul yaklaşık 2 yıldır bu takımın bünyesinde ve her zaman daha iyiye gitmeyi başardılar. İkisi de her zaman kendilerini geliştirmenin yollarını arayan oyuncular. Bu da şu an ve gelecekteki kariyerleri için çok önemli" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Enes Ünal ve Ertuğrul Ersoy UEFA'nın Manşetinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement