Enes Erkan'ın Hedefi Almanya - Son Dakika
Spor

Enes Erkan'ın Hedefi Almanya

Enes Erkan\'ın Hedefi Almanya

9. Uluslararası İstanbul Open Karate Turnuvası ve Karate 1 Premier League’in İstanbul etabı, bugün yapılacak altı final müsabakası ile tamamlanacak.

07.09.2014 16:39

9. Uluslararası İstanbul Open Karate Turnuvası ve Karate 1 Premier League'in İstanbul etabı, bugün yapılacak altı final müsabakası ile tamamlanacak. Dünya Şampiyonu Milli sporcu Enes Erkan da şampiyonluk için tatamiye çıkacak.

Milli sporcu Enes Erkan final müsabakası öncesi İHA'ya özel açıklamalarda bulundu. Erkan, İstanbul Open turnuvasını Karate Federasyonunun Dünya ve Avrupa Şampiyonaları'ndan sonra yaptığı en büyük organizasyon olduğunu belirterek, "Bu turnuva Türkiye ayağı. 1 hafta önce Japonya'da Karate Premier Ligi'ndeydik. Şimdi bu hafta Türkiye'deyiz. Kasım ayının ilk haftası Almanya'da Dünya Şampiyonası var. Onun hazırlıklarını sürdürüyoruz. Daha 2 ayımız var ama eksiklerimizi görmek için bu turnuvalar bizim için çok iyi oluyor. Eksiklerimizi görüyoruz. Biraz nefes sıkıntım var. Bunları çözmem lazım. Art arda maçlara çıkınca vücut düştü. Maçlarımı zor aldım. İnşallah hatalarımızı en iyi şekilde telafi edip, Kasım ayında Almanya'da yapılacak Dünya Şampiyonası'nda hedef altın madalya kazanırız. Dünya Şampiyonası'na 2012 yılında Paris'te kazandığım Dünya Şampiyonu unvanıyla gidiyorum. Unvanımı korumak istiyorum. 2 yıl üst üste Avrupa Şampiyonu unvanımı korudum. Dünya Şampiyonası'nda iddialıyız. Şampiyon olmak için gideceğiz. Allah nasip ederse çalışıp başaracağız" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Enes Erkan'ın Hedefi Almanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement