Emenike, Son 20 Yılın En Kötü Performansını Sergiledi - Son Dakika
Spor

Emenike, Son 20 Yılın En Kötü Performansını Sergiledi

Fenerbahçeli Emenike, 782 dakikada 1 gol kaydetti ve kulübün son 20 seneki golcüleri arasındaki en kötü isim oldu.

19.01.2015 15:33  Güncelleme: 16:47

Fenerbahçe'nin Nijeryalı golcüsü Emmanuel Emenike, ligin ilk yarısında aldığı dakika başına gol ortalamasıyla Fenerbahçe'nin son yıllardaki golcüleri arasındaki en kötü performansı gösteren isim oldu.

782 DAKİKADA 1 GOL

Geçtiğimiz sezon transfer olduğu Fenerbahçe'de ilk yılında kazanılan şampiyonlukta önemli rol oynayan Emenike, bu sezonun ilk yarısında iki golde kalırken, gerek Emre Belözoğlu gerekse teknik direktör İsmail Kartal'a verdiği tepkilerle sık sık gündeme oturmuştu.

Ligin ilk yarısında 782 dakika sahada kalan ancak sadece 2 gol bularak ortalama 391 dakikada 1 gole imza atan Emenike, bu özelliğiyle Fenerbahçe'nin son 20 yıldaki en kötü golcüsü oldu.

GÜIZA'YLA DALGA GEÇİYORLARDI AMA...

Fenerbahçe'ye 2008-09 sezonunda Mallorca'dan transfer olan Daniel Güiza, kaçırdığı gollerle dalga konusu olmuştu ancak İspanyol golcü, 98 maçta 35 golle her 210 dakikada bir topu ağlara yollamayı başarmıştı.

Emenike, Son 20 Yılın En Kötü Performansını Sergiledi
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Emenike, Son 20 Yılın En Kötü Performansını Sergiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • TR: ALDINIZ ELİNZDE PATLAR BÖYLE. GELMİYCEKTYİ GERİ HATA YAPILDI 18 5 Yanıtla
  • DN: Emenikenin yeri sol taraf değil,Emenike ileri forvet İsmail Kartal bu oyuncuyu yanlış mevkide oynatıyor BU KULÜBE DAHA ÇOK İSMAIL KARTALLAR GELIR GIDER ÖRNEGIN OĞUZ ÇETIN. Aykut KOCAMAN KOLAY GELSIN BAŞKANIM. 9 0 Yanıtla
  • Yusuf Emre : Ohhhhhhhhh fener yatış 1 6 Yanıtla

Advertisement