Emenike Geri mi Dönüyor? - Son Dakika
Spor

Emenike Geri mi Dönüyor?

Emenike Geri mi Dönüyor?

SPORCOPE DIŞ HABERLER – Nijerya Milli Takımı'nda geçici olarak göreve getirilen teknik direktör Samson Siasia basına açıklamalar yaptı.

03.03.2016 03:39

SPORCOPE DIŞ HABERLER – Nijerya Milli Takımı'nda geçici olarak göreve getirilen teknik direktör Samson Siasia basına açıklamalar yaptı. Milli takımı bırakan ünlü oyuncular Emmanuel Emenike ve Vincent Enyeama hakkında konuşan Siasia, iki oyuncuyu da Afrika Uluslar Kupası elemesindeki Mısır karşılaşmasının kadrosunda görmekten büyük mutluluk duyacağını belirtti.

"Takımda görmekten mutluluk duyarım"

Lille'de forma giyen kaleci Vincent Enyeama ve Fenerbahçe'nin West Ham United'a kiraladığı Emmanuel Emenike, eski teknik direktör Sunday Oliseh'le yaşadıkları problemlerin ardından milli takımı kesin olarak bıraktıklarını açıklamış ve kararından dönmeyeceklerini söylemişlerdi.

Siasia'nın açıklamalarına göre Nijerya Milli Takımı sekreteri iki oyuncuyla da konuştu. Oyuncularla kendisinin de konuşmak istediğini belirten Siasia, ikiliyi ikna etmeyi umduğunu söyledi.

48 yaşındaki Nijeryalı teknik adam, "Takımla da konuşacağım. Eğer bize yardımcı olabileceklerse onları tekrardan takımda görmekten mutluluk duyarım" dedi.

"Numaralarını aldım, arayacağım"

Açıklamalarına devam eden Siasia "Şimdilik oyuncularla direkt temasa geçtiğimi söyleyemem, ancak takım sekreteri Dayo Enebi onlarla iletişim geçti ve konuştular. Ben de onları arayabilmek için Enebi'den numaralarını aldım" diye konuştu.

Bonservisi hala Fenerbahçe'de bulunan Emmanuel Emenike, milli takımla ilk maçına 2011'de Samson Siasia yönetiminde çıkmıştı. Siasia'nın kadroya davet ettiği bir diğer isim Vincent Enyeama ise aynı dönemde Nijeryalı çalıştırıcı ile büyük sorunlar yaşamıştı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Emenike Geri mi Dönüyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement