Elmander'e Teklif Var mı? Açıklama... - Son Dakika
Spor

Elmander'e Teklif Var mı? Açıklama...

Elmander\'e Teklif Var mı? Açıklama...

Sezon başında bedelsiz olarak Galatasaray'a gelen, performansı ve kişiliğiyle herkesin taktirini kazanan Johan Elmader, kendisine gelen teklifler ne olursa olsun Galatasaray'dan ayrılmayacak.

11.04.2012 14:00

Sezon başında bedelsiz olarak Galatasaray'a gelen, performansı ve kişiliğiyle herkesin taktirini kazanan Johan Elmader, kendisine gelen teklifler ne olursa olsun Galatasaray'dan ayrılmayacak.

İsveçli futbolcuya Lazio'yla birlikte İngiliz ve Rus takımları da talip oldu. Hatta bir Rus takımı 8 milyon Euroluk teklifte bulundu. "ÇOK TEKLİF VAR; AMA GALATASARAY'DA ÇOK MUTLU AYRILMA İHTİMALİ YÜZDE SIFIR" Konuyla ilgili Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Elmander'in menajeri Ceylan Çalışkan, "Elmander, bu sene hayatının en mutlu günlerini yaşıyor. Ayrıca en başarılı sezonunu geçiriyor. Ailesiyle İstnbul'da çok mutlu. Elmander'e çok fazla teklif var. Rusya'dan, İtalya ve İngiltere'den, Premier Lig'den teklifler var. Fakat şunu kesin bir dille söyleyeyim. Elmander'in Galatasaray'dan ayrılma şansı yüzde 0'dır. Hiçbir şekilde, hiç bir kulüp için Galatasaray'ı terk etmek gibi bir niyeti yok. Galatasaray'da çok mutlu; hem sportif anlamda hem aile yaşantısı anlamında çok mutlu olduğu için ayrılmayı hiç düşünmüyor. Teklifleri değerlendirmeye bile almıyor. Galatasaray'dan ayrılma şansı yüzde o" dedi.

"ONUN İÇİN HUZUR PARADAN DAHA ÖNEMLİ BU NEDENLE TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRMİYOR BİLE" Çalışkan, "Beni arayan çok takım var. Resmi teklifler geliyor. Lazio'dan teklif geldi. Pek çok kulüpten teklif geliyor. Ben her gün kendisiyle birlikteyim, hiç bir şekilde ayrılmayı düşünmüyor. Elmander için huzur. ailesinin mutluluğu ve sportif başarı maddi konulardan daha önemlidir. Hepsini Galatasaray'da buldu. Kesinlikle ayrılmayacak" diye konuştu.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Elmander'e Teklif Var mı? Açıklama... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement