Buruk : Kasımpaşa Maçı,Bizim İçin Bir Dönüm Maçı - Son Dakika
Spor

Buruk : Kasımpaşa Maçı,Bizim İçin Bir Dönüm Maçı

Buruk : Kasımpaşa Maçı,Bizim İçin Bir Dönüm Maçı

Elazığspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Kasımpaşa maçı,öncesi gazetecilere açıklamada bulundu.

05.03.2014 18:02  Güncelleme: 10:59

Elazığspor Teknik Direktörü Okan Buruk, "Kasımpaşa maçı, bizim için bir dönüm maçı. Kasımpaşa maçını kazandığımız takdirde ligde büyük bir yol katedeceğiz" dedi.

Buruk, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, her hafta zorlu bir karşılaşmaya çıktıklarını, maçlarda hep 3 puanı hedeflediklerini söyledi.

Aldıkları her puanın, üst sıralara tırmanma konusunda ne kadar kararlı olduklarını gösterdiğini dile getiren Buruk, ligde cumartesi günü Kasımpaşa ile yapacakları maça konsantre olmak zorunda olduklarını ifade ederek, "Rahatlama lüksümüz yok, onu söylemek istiyorum. Bundan sonraki maçlar, özellikle Kasımpaşa maçı, bizim için bir dönüm maçı. Kasımpaşa maçını kazandığımız takdirde ligde çok büyük bir yol katedeceğiz. O yüzden elimizde bir fırsat var, bu fırsatları değerlendirmek gerekiyor. Bu hafta da bunlardan biri" diye konuştu.

Sakatlığı bulunan İbrahim Kaş'ın gelecek hafta takıma katılacağını belirten Buruk, Serdar Gürler'in A2 Milli Takım, Muhammed Ali'nin U19 Milli Takım, Vranjes'in Bosna Hersek Milli Takımı kadrosunda yer aldığını, Onur Ayık'ın ise ayağındaki ödem nedeniyle A2 Milli Takım kadrosundan çıkartıldığını söyledi.

Kulüplere, taraftarların küfürlü tezahüratları nedeniyle ağır cezalar verildiğini hatırlatan Buruk, Elazığsporlu taraftarlara bu konuda duyarlı olmaları çağrısında bulundu.

- İdman

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlığı devam eden İbrahim Kaş ve özel program uygulanan Batuhan Karadeniz katılmadı. İdman, ısınma hareketlerinin ardından teknik ve taktik ağırlıklı çalışmayla devam etti.

Bu arada, izlemeye gelen bir grup işitme engelli öğrenci, futbolcular ve teknik heyetle fotoğraf çektirdi. Öğrenciler, Buruk'a el yapımı tablo hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Buruk : Kasımpaşa Maçı,Bizim İçin Bir Dönüm Maçı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement