Elazığspor - Akhisar Belediyespor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Elazığspor - Akhisar Belediyespor Maçının Ardından

Elazığspor - Akhisar Belediyespor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında Elazığspor kendi evinde Akhisar Belediyespor'u 2-1 mağlup etti.

26.01.2014 19:08

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Elazığspor kendi evinde Akhisar Belediyespor'u 2-1 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Elazığspor Teknik Sorumlusu İrfan Saraloğlu, yoğun maç temposunda kazanmanın kendileri için mutlu olduğunu ifade ederek, kadroda alternatif olmadığı için değişiklik yapamadıklarını kaydetti.

Futbolcular Marvin ve Erol da galibiyetin kendileri için önemli olduğunun altını çizerek, takımda uyum yakalandığını ve galibiyet serilerine devam etmek istediklerini vurguladı.

AKHİSAR BELEDİYESPOR CEPHESİ

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, maç sonu yaptığı değerlendirmede, "Maçın başlarındaki pozisyonlardan birini golle sonuçlandırabilseydik oyun farklı olurdu. Elazığspor'u tebrik ediyorum. Daha dirençli oynamalıyız. Bunun için eksiklerimizi tamamlamalıyız" şeklinde konuştu.

Sertan Vardar da konuşmasında, "En azından bir beraberlik puan farkını koruyacaktı. Elazısğspor galibiyeti bizden daha çok istedi. Kazanmak için her şeyi yaptı. Mağlubiyeti hiç ummuyorduk. Gençlerbirliği maçını kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz sezon Elazığspor'da forma giyen Ivan Sesar da Elazığspor'un çok iyi oynadığını ifade ederek, "Onları tebrik ediyorum. Başarılı bir oyun sergilediler. Umarım ligde kalmayı başarırlar" dedi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Elazığspor - Akhisar Belediyespor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement