Dursun Özbek, sorusuna sinirlendiği gazeteciye, "Yarın görüşeceğiz" yanıtını verdi - Son Dakika
Spor

Dursun Özbek, sorusuna sinirlendiği gazeteciye, "Yarın görüşeceğiz" yanıtını verdi

Gazeteci Nevzat Dindar'ın basın toplantısında Mauro Icardi'nin durumunu sorması Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'i kızdırdı. Basın toplantısının konusunun depremin yaralarını sarmak olduğunu söyleyen Özbek, "Neyini soracaksın Icardi'nin? Bugünkü toplantının konusu deprem felaketine uğramış bölgenin yaralarının sarılması. Özellikle sana söylüyorum, sayfanda en büyük yeri bunun için ayıracaksın. Yarın göreceğiz." ifadelerini kullandı.

12.05.2023 17:08  Güncelleme: 17:13

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşması için düzenlenen basın toplantısında gazeteci Nevzat Dindar'ın sorusuna sinirlendi.

ICARDI'NİN BONSERVİSİNİ SORDU

Basın toplantısında mikrofonu eline alan gazeteci Nevzat Dindar, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e Mauro Icardi'nin bonservisiyle ilgili durumu sormak istedi. Ancak hiç beklemediği bir cevap aldı.

"SAYFANDA EN BÜYÜK YERİ BUNA AYIRACAKSIN"

Dindar'ın sorusuna tepki gösteren Özbek, "Neyini soracaksın Icardi'nin? Bugünkü toplantının konusu deprem felaketine uğramış bölgenin yaralarının sarılması. Özellikle sana söylüyorum, sayfanda en büyük yeri bunun için ayıracaksın. Yarın göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Dursun Özbek, sorusuna sinirlendiği gazeteciye, "Yarın görüşeceğiz" yanıtını verdi

Son Dakika Spor Dursun Özbek, sorusuna sinirlendiği gazeteciye, 'Yarın görüşeceğiz' yanıtını verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement