Dünyaları Koştular, 1 Puanı Zor Kurtardılar! - Son Dakika
Spor

Dünyaları Koştular, 1 Puanı Zor Kurtardılar!

Dünyaları Koştular, 1 Puanı Zor Kurtardılar!

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Borussia Dortmund, Stuttgart karşısında beraberliği son anda kurtardı.

25.09.2014 14:30

Signal Iduna Park'ta oynanan karşılaşmada Daniel Didavi'nin golleriyle 2-0 geriye düşen ev sahibi ekip, 73'te Pierre Aubameyang ve 86. dakikada da Ciro Immobile'in golleriyle 2-2'lik beraberliğe razı oldu.

Gabonlu forvet Aubameyang bu sezonki gol sayısını 6'ya çıkarırken, yeni transferlerden İtalyan golcü Immobile ise ikinci kez fileleri havalandırdı.

Bir hafta içinde üçüncü maçına çıkan Jürgen Klopp'un öğrencileri, 90 dakika boyunca toplam 125.4 km mesafe kat ederek oldukça etkileyici bir sayıya ulaştılar. Sarı siyahlı ekip rakip kaleye toplam 25 şut gönderirken, Stuttgart ise 10 kez kaleyi yokladı.

"BÖYLE SAÇMA GOLLER GÖRMEDİM"

Borussia Dortmund tarihinin en uzun süre teknik direktörlük yapan ismi olan Klopp, çok saçma goller yediklerini söyledi.

47 yaşındaki Alman teknik adam, "Çok ciddi hatalar yapıp 2-0 geriye düştük. Kendi kendimizi yıktık. Her zaman gol atabileceğimizi biliyoruz ancak inanılmaz saçma goller yedik. İlk golde ofsayt itirazında bulunduk ki muhtemelen değildi. Ancak hakem düdüğü çalmadan oyunun durmadığı bir gerçek. İkinci golde ise kendi ceza sahamızda 1'e 2 kaldık ve bu Dortmund'daki 209 maçlık tecrübemde hiç yaşamadığım bir şeydi" şeklinde konuştu.

"HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMALI"

Alman Milli defans oyuncusu Mats Hummels de, "Defansta daha dengeli olmalıyız. Şu ana kadar 5 maçta 9 gol yedik ve bu kötü değil çok kötü bir istatistik. Takım halinde daha iyi defans yapmalıyız ve 11 oyuncu da üzerine düşeni yapmalı. Eğer her maç 2 gol yerseniz, ki bu sezon 4 maçta böyle oldu, kazanmak çok zorlaşır" dedi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Dünyaları Koştular, 1 Puanı Zor Kurtardılar! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement