DSİ'den Futbolcularına Seminer - Son Dakika
Spor

DSİ'den Futbolcularına Seminer

DSİ\'den Futbolcularına Seminer

Alt yapı ve tesisleşmeye verdiği önemle bölgede örnek kulüp olarak gösterilen Diyarbakır DSİspor, futbolcularına seminer verdi.

12.11.2014 19:43

Son yıllarda Güneydoğuda Alt yapı ve tesisleşmeye verdiği önemle bölgede örnek kulüp gösterilen Diyarbakır DSİ Spor, futbolcularına pratik bilgiler dışında teorik bilgiler aktarmak için bir seminer düzenledi.

DSİ Eğitim ve Sosyal Tesislerinde gerçekleşen seminere Diyarbakır Futbol İl Temsilcisi Mehmet Altındağ, Diyarbakır Fevzi Çakmak Ortaokulu öğretmenlerinden Spor Psikologu Songül Demir eğitimci olarak katıldı.
Futbolda Oyun Kuralları, İletişim, Centilmenlik, Saygı ve Sporcu Psikolojisi başlıkları adı altında futbolculara bilgiler aktarıldı.

DSİ Spor Teknik sorumlusu Ahmet Tanış'ında hazır bulunduğu seminerde ayrıca dünya futbolu ve futbolcularından örnekler sunularak, futbolcuların bilmesi gereken kurallar anlatıldı.

BAŞKAN KILIÇ; BU TÜR SEMİNERLERİMİZ DEVAM EDECEKTİR

DSİ Spor Kulüp Başkanı Hasan Kılıç; "İlkokul ve Ortaokul çağında çocuk ve gençlerin iyi insan, iyi vatandaş, iyi sporcu, sağlıklı ve eğitimli bireyler olarak yetişmesi sürecinde sportif anlamda sporcularımızın eğitimlerini spor kulübü olarak önemsiyoruz. Bu tür seminerlerle sağlıklı ve eğitimli bireyler yetiştirmek futbolun evrensel değerleri olan "Centilmenlik" ve "Saygı" kavramlarının küçük yaşlardan başlayarak eğitimle edindirilmesinin büyük kazanç olacağını düşünüyoruz. Kulüp bünyemizde gerçekleşen bu tür seminerlerimizi sadece futbolla sınırlı tutmayacağız. Kulüp bünyemizde bulunan diğer branşlarda da bu tür seminerlerimiz devam edecektir" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor DSİ'den Futbolcularına Seminer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement