Drogba'nın Formasını Giyecek - Son Dakika
Spor

Drogba'nın Formasını Giyecek

Drogba\'nın Formasını Giyecek

Chelsea'nin devre arası transfer döneminde Corinthians'tan kiralık olarak kadrosuna kattığı Alexandre Pato'nun 11 numaralı formayı, New York Red Bull'tan transfer edilen Miazga'nın ise 20 numarayı giyeceği kulübün resmi mağazasında gösterildi.

03.02.2016 10:12

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Chelsea'nin devre arası transfer döneminde Corinthians'tan kiralık olarak kadrosuna kattığı Alexandre Pato'nun 11 numaralı formayı, New York Red Bull'tan transfer edilen Miazga'nın ise 20 numarayı giyeceği kulübün resmi mağazasında gösterildi.

Kulüpten resmi bir açıklama yapılmamasına rağmen Chelsea Store'un internet sitesinde 26 yaşındaki  Pato, 11 numaralı formayla gözüktü. Londra ekibinde 11 numara bir dönem Galatasaray'da da oynayan Didier Drogba ile özdeşleşmişti. Fildişi sahilli yıldızdan sonra 11 numarayı Oscar giymişti. Ancak Brezilyalı oyuncu daha sonra 8 numarayı tercih etti.

Ramires'in Çin takımlarından JS Sunning'e gitmesinin ardından Chelsea'de 7 numaralı forma da boşa çıkmış durumda. Pato, Milan ve Corinthians'ta 7 numaralı formaları da giydiği için mavilerde de  bu numarayı tercih edebilir. Ayrıca Chelsea taraftarların 11 numaralı formayı Pato'nun giymesinden hoşnut olmayacağı düşünülüyor.

Miazga 20 numara giyecek

Chelsea'nin bir diğer transferi Matt Miazga'nın ismi ise 20 numaralı formada gözüküyor. New York Red Bulls'tan 3.5 milyon euro karşılığında transfer edilen genç oyuncu Amerika Birleşik Devletleri milli takımı formasını da giyiyor. Kulüpten resmi bir açıklama olmaması nedeniyle Chelsea Store'de gözüken bu numaralar değişebilir.

pato_11 miazga_20

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Drogba'nın Formasını Giyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement