Drogba Mahkemelik Oldu - Son Dakika
Spor

Drogba Mahkemelik Oldu

Drogba Mahkemelik Oldu

Drogba'nın futbol okulunu inşa eden Fransız firması, parayı eksik ödemesi nedeniyle Fildişili'yi dava etti.

16.04.2013 15:39

Acqua Nova adındaki, atık su geri kazanımı üzerinde uzmanlaşmış Korsika merkezli firma, Galatasaray'ın Fildişili oyuncusu Didier Drogba'nın kendilerine 1 Milyon Euro'dan fazla borcu olduğunu iddia etti.

Sözleşme koşullarına göre, Galatasaraylı forvet Fildişi Sahilleri'nin Abidjan kentinde inşa ettirdiği futbol merkezi için üstlendiği 1.2 milyon euro bedelin 800 bin euroluk kısmını ödedi. Kurum, kayıp 400 bin euroya ek olarak zararlarının karşılığında 660 bin euro daha talep etti.

Firmanın hukuki danışmanı Sophie Jonquet, bu kadar çok para kazanan bir futbolcunun bu konuda güçlük çıkarmasının şaşırtıcı olduğunu ve Drogba'nın bu davranışla saygınlığını zedelediğini ifade etti. Drogba'nın yaptığı savunmada ise, 400 bin euroyu ödememesine neden olarak firmanın yapılan iş için kayıtlara geçirdiği tutarı gereğinden fazla ücretlendirdiğini gerekçe gösterdiği öğrenildi.

Bu konu hakkındaki son kararı 17 Haziran tarihinde Ajaccio'daki mahkeme verecek. Fransız basınında çıkan habere göre eğer firma haklı bulunursa Fildişi Sahilli yıldız, Galatasaray'dan kazandığı 2 aylık maaşını firmaya ödemek zorunda kalacak.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Drogba Mahkemelik Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement