"Drogba Bazı Özelliklerini Kaybetti" - Son Dakika
Spor

"Drogba Bazı Özelliklerini Kaybetti"

"Drogba Bazı Özelliklerini Kaybetti"

Fildişi Sahilleri Teknik Direktörü Sabri Lamouchi, Drogba'nın bazı özelliklerini kaybettiğini düşünüyor.

28.03.2013 16:49  Güncelleme: 16:57

Fildişi Sahilleri'nin Gambiya ile yaptığı 2014 Dünya Kupası Afrika Elemeleri mücadelesinde takımın sembol isimlerinden Didier Drogba'yı kadroya almayarak büyük eleştiri toplayan teknik direktör Sabri Lamouchi, yıldız futbolcu hakkında açıklama bulundu. Drogba'nın kendisini farklı kılan bazı özellikleri kaybettiğini dile getiren Lamouchi, 35 yaşındaki yıldızın hâlâ takımın bir parçası olduğunu yineledi.

"DROGBA ÇOK ÇALIŞMALI"

Galatasaray için vazgeçilmez bir oyuncu olmasına karşılık kadrodan çıkartıldığı hatırlatılan Lamouchi, "Ben öyle bir şey demedim. Sözlerim medya tarafından çarpıtıldı. Drogba bizim için hâlâ kaliteli bir oyuncu. Demek istediğim Drogba'nın kendisini farklı kılan bazı özelliklerini kaybettiğiydi. Türkiye'de çok çalışırsa bu özelliklerini yeniden kazanabilir" ifadelerini kullandı.

41 yaşındaki teknik adam, Drogba'nın 2014 Dünya Kupası Elemeleri'nde takımla birlikte olup olmayacağı sorusuna ise, "Evet, formda olursa olacak. Drogba kesinlikle dönecek" diye konuştu.

Fildişi Sahilleri Milli Takımı'nın altın jenerasyonunu oluşturan futbolcuların yaşlandığı hatırlatılan Lamouchi, "Evet bu doğru ama bunun için kendimizi suçlayamayız. Bunu aşmak için sadece çok çalışmaya değil zamana da ihtiyacımız var. Takımın başında tecrübeli bir isim olsa bile her zaman turnuva kazanamıyorsunuz" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor 'Drogba Bazı Özelliklerini Kaybetti' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement