Doumbia Resmen Newcastle'da - Son Dakika
Spor

Doumbia Resmen Newcastle'da

Doumbia Resmen Newcastle\'da

Fenerbahçe'nin de transfer listesinde olan Seydou Doumbia, bugün sağlık kontrolünden geçmesinin ardından Newcastle United ile kesin olarak anlaştı.

01.02.2016 18:31

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Fenerbahçe'nin de transfer listesinde olan Seydou Doumbia, bugün sağlık kontrolünden geçmesinin ardından Newcastle United ile kesin olarak anlaştı. İngiliz kulübü golcü futbolcuyu sezon sonuna kadar kiraladı.

Futbolda ara transfer döneminin bitimine artık sayılı saatler kala tüm takımlar kadrolarında eksik gördükleri yerleri doldurmak amacıyla transfer çalışmalarına hız vermiş durumda. Bu takımlardan biri olan Fenerbahçe'de özellikle teknik direktör Vitor Pereira'nın ilk yarıda oynanan Medipol Başakşehir mücadelesi sonrası yaptığı "kadrom kısıtlı" açıklamasının ardından yönetim, devre arasında Van Persie ve Fernandao'ya alternatif oluşturacak bir golcü alma arayışına girişmişti.

Bu süre içinde gündeme gelen adaylar arasında en çok öne çıkan isim olan Seydou Doumbia için kulübü Roma ile kontak kuran sarı lacivertli yöneticiler Roma'yı ikna etmeyi başarmıştı. Ardından oyuncu ile görüşen Fenerbahçe, ilk görüşmede olumlu yanıt alamamıştı. Transferin son saatlerine girilirken Emenike'yi de West Ham United'a kiralayan Fenerbahçe'nin Doumbia'dan gelen bu haber sonrası nasıl bir adım atacağı merakla  bekleniyor.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Doumbia Resmen Newcastle'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement