Diyarbekirspor Masör Şenci İle Anlaştı - Son Dakika
Spor

Diyarbekirspor Masör Şenci İle Anlaştı

Diyarbekirspor Masör Şenci İle Anlaştı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Diyarbekirspor A.Ş., Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da uzun yıllar masörlük yapan Yılmaz Şenci ile anlaştı.

28.07.2015 16:58

Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Diyarbekirspor A.Ş., Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da uzun yıllar masörlük yapan Yılmaz Şenci ile anlaştı. Şenci, yeşil kırmızılı takımın Bolu Esentepe'deki kamp çalışmalarına dahi oldu.

Zorla paçalarından tuttukları yabancılar gidince

Masör seçimi konusunda sıkıntı yaşayan Diyarbekirspor A.Ş., sonunda turnayı gözünden vurdu. Geçen sezon görev yapan İsmail Öztürk'ün İstanbul'da işyeri açtığı için kendi isteği ile kulüpten ayrılırken Bolu Esentepe kampında geçici olarak bir hafta çalışan Yaşar Öztürk'de yine kendi isteği ile ayrılınca yabancı sevdasından vazgeçildi ve nihai karar Diyarbakırlı Yılmaz Şenci'de kılındı. Diyarbekirspor'un yeni sezon için en önemli transferi sayılan Yılmaz Şenci, dün Diyarbakır'dan Bolu'ya geçerek kamp çalışmalarına dahil oldu.

Giden masörlere teşekkür

Diyarbekirspor, hizmetlerinden dolayı İsmail Öztürk ve Yaşar Öztürk'e teşekkür etti. Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüzde masör değişikliği yaşanmış ve Yılmaz Şenci göreve getirilmiştir. Emeklerinden dolayı İsmail Öztürk ve Yaşar Öztürk'e teşekkür ediyoruz. Kulübümüz geçen sezon görev yapan yardımcı masör ve malzemecilerle ise çalışmaya devam etmektedir" denildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbekirspor Masör Şenci İle Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement