Diyarbakırspor'un İlk Mağlubiyeti Üzdü - Son Dakika
Spor

Diyarbakırspor'un İlk Mağlubiyeti Üzdü

Diyarbakırspor\'un İlk Mağlubiyeti Üzdü

Yeni Diyarbakırspor 12 maçtır sürdürdüğü yenilgisizliği Sivas Dört Eylül Belediyespor'a 2-0 yenilerek bozdu ve ilk mağlubiyetini aldı.

01.12.2014 23:36

Spor Toto 3.Lig 2.Grupta Zirve mücadelesi veren Yeni Diyarbakır spor deplasmanda Sivas Dört Eylül Belediye spora 2-0 mağlup olarak zirve yarışında büyük yara aldı, hem de 12 maçtır sürdürdüğü yenilgisizliği bozup ilk mağlubiyetini aldı.

Yeşil-Kırmızılı Yeni Diyarbakırspor ligdeki iddiasını devam ettirmek için çok önem verdiği karşılaşmada gülen taraf, ev sahibi Dört Eylül Belediye spor oldu.

Yeni Diyarbakırspor alt yapı sorumlusu Cemal Doğrul yaptığı açıklamada, "Takım olarak Sivas 4 Eylülspor maçında iyi oynadık ama çok sayıda yakaladığımız gol pozisyonundan yararlanamadık. Adeta galibiyet fırsatını teptik. Bir kez daha atamayana atarlar lafı gerçek oldu.12 maçtır sürdürdüğümüz namağlupluğumuzu da ne yazık ki Sivas'ta bırakmış olduk. Maçın ilk yarısında gol olmadı. İkinci yarının başlarında 48. Dakikada yediğimiz gol sonrasında gol aradık bulduk kullanamadık. Durum böyleyken 81 dakikada beklemediğimiz golüde yiyince sahadan 2 – 0 mağlup ayrılan taraf biz olduk" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakırspor'un İlk Mağlubiyeti Üzdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement