Diyarbakırspor Sevgisi Babadan Oğula Devam - Son Dakika
Spor

Diyarbakırspor Sevgisi Babadan Oğula Devam

Diyarbakırspor Sevgisi Babadan Oğula Devam

Diyarbakırspor sevgisi 1968 yılından beri babadan oğula devam ediyor. Eski futbolculardan Mehmet Nur Kuş, oğlu Barış Arda'yı küçük yaşlardan beri maçlara getiriyor.

07.04.2015 22:22

1968 Yılında Yıldız ve Dicle isimli amatör kulüplerin birleşmesiyle Yeşil – Kırmızılı renklerle 47 yıldır temsil edilen Diyarbakır spor sevgisi babadan oğula bir şekilde devam ediyor.

Eski bir futbolcu olan Mehmet Nur Kuş, oğlu Barış Arda Kuş'u da tam bir futbol ve Diyarbakırspor sevdalısı yaptı. "Tüm Diyarbakırlıların olduğu gibi bizlerde Diyarbakırspor sevdalısı, hastasıyız" diyen Nur Kuş, yanlış yönetimler nedeniyle 3 ligde oynayan Diyarbakırspor'un yerinin süper lig olduğunu belirterek, "Diyarbakırspor'umuzun yönetimine son yıllarda gelen spor bilmez yöneticilerin hatasıyla 2 Milyon nüfusa sahip Diyarbakırspor'umuz hala ne yazık ki 3 ligde top koşturuyor. Biz bu takımın taraftarları olarak takımımızı bu alt ligde değil de süper ligde görmek istiyoruz. Sevgimiz her geçen gün daha da artıyor. Bende oğlum Barış Arda'yı 4 yaşından bu yana takımımın maçlarına getiriyorum. O sevgiyi de çocuklarımıza aşılıyoruz. Artık yeter diyoruz Diyarbakırspor üst liglere çıksın o zamanlar gibi rakiplerinin korkulu rüyası olsun ve başarılı olsun. İş adamlarımızı ve yetkililere sesleniyoruz ve göreve davet ediyoruz Diyarbakırspor'umuza destek versinler birlik ve beraberlik içerisinde hayallerimiz gerçek olsun" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakırspor Sevgisi Babadan Oğula Devam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement