Diyarbakır U-16 Kuraları Çekildi - Son Dakika
Spor

Diyarbakır U-16 Kuraları Çekildi

Diyarbakır U-16 Kuraları Çekildi

Diyarbakır U16 Gençler Futbol Liginde Gruplarında sezonu ilk 3 takım arasında tamamlayarak Play Off oynamaya hak kazanan takımların kuraları çekildi.

31.12.2014 00:50

Diyarbakır U 16 Gençler Futbol Liginde Gruplarında sezonu ilk 3 takım arasında tamamlayarak Play Off oynamaya hak kazanan takımların kuraları dün çekildi.

Beyaz tebeşir'deki Futbol İl Temsilciliğinde yapılan kura çekimine, Futbol İl Temsilcisi Mehmet Altındağ, Türkiye Faal Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Diyarbakır Şubesini temsilen Şehmus Tekin ve Play Off oynamaya hak kazanan DSİspor, Ergani Gençlerbirliğispor, Alipaşaspor, Kayapınar Belediyespor, Yeni Diyarbakırspor ve Diyarbakır Futbol Kulübü takımlarının yönetici ve antrenörleri hazır bulundu.

Yapılan kura çekiminden sonra maçların 10 Ocak'ta oynanmasına karar verildi. Futbol İl Temsilcisi Mehmet Altındağ, "Play Off grubunda oynanacak maçlar öncesinde katılımcı takımlara başarılar diliyorum. Bu takımlarımız uzun lig maratonundan sonra Play Off oynamaya hak kazandılar. Umarın Diyarbakır'ı dışarıda en iyi şekilde temsil edecek ve en başarılı takımımız şampiyon olur. Yani hak eden takım şampiyon olsun" dedi.

Kura çekiminde yapılan eşleşmeler ise şöyle:
Ergani Gençlerbirliğispor- Yeni Diyarbakırspor
DSİspor- Diyarbakır Futbol Kulübü
Alipaşaspor- Kayapınar Belediyespor

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakır U-16 Kuraları Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement