Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da Eşbaşkanlık Sistemi - Son Dakika
Spor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da Eşbaşkanlık Sistemi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor\'da Eşbaşkanlık Sistemi

Olağanüstü Kongre yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor eşbaşkanlık sistemini uygulayarak, kulüp başkanlığına İhsan Avcı ve Amina Demir'i seçti.

20.06.2014 10:02

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un yeni yönetimi belirlendi. İhsan Avcı ve Amina Demir başkan olurken, Genel Sekreter Metin Arslanboğa, Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Demir, Halkla İlişkiler Sorumlusu Semra Budak, Basın Sözcüsü Sinem Çiçek, Muhasıp Abdulvahap Sacaklıdır, Tesis Sorumlusu Abdullah Sevinç, Kurumsal İletişim Sorumlusu Aziz Odabaşı, Salon Sporları Sorumlusu Bulut Ayana, Altyapı Sorumlusu Fuat Pekdoğan, AR-GE Sorumlusu Abdülkerim Ünver, Sağlık İşleri Sorumlusu Mehmet Arslan ve üyeliğe Erkan Erenci Üye ile Yüksel Kaya seçildi.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı İhsan Avcı, kulübün yeni yönetimi olarak arkadaşlarından devraldıkları bayrağı önümüzdeki dönem daha da yükselteceklerini belirterek, "Gerek sportif başarısı gerekse alt yapı açısından Diyarbakır kentini kimliğine kendi değerlerine uygun temsil edebilecek, iddiaları güçlü, hedefleri güçlü bir takım olma oyununu oynayacağız" diye konuştu.

Futbol'da profesyonel takımın gidebildiği yere kadar götürebilecek bir başarı hedeflediklerini ve bu konuda iddialı olduklarını söyleyen Avcı, "Mevcut takımımızı daha da güçlendirerek Kürdistan'ın takımı olma ruhunu ve misyonunu temsil edeceğiz" dedi. Kulüp olarak futbol dışındaki tüm branşlarda çok kapsamlı, planlı bir çalışma yürüteceklerini belirten Avcı, "Önümüzdeki günlerde tesisimizin bitmesiyle beraber daha kapsamlı daha programlı çalışmaları tesis bünyesinde, alt yapısı daha güçlü olan bir takım oluşturacağız" dedi.

ERİL ZİHNİYETİ YIKTIK

Yapılan Genel Kurul ile bir ilki gerçekleştirerek, eril yaklaşımı yıktıklarını ve eşbaşkanlık sistemini uyguladıklarını söyleyen Avcı, bundan sonraki çalışmaları Amina Demir ile birlikte yürüteceklerini söyledi. Avcı, "Eşbaşkanlık sistemini uygulayarak kadının sporda da aktif yer alabileceği yeni bir bakış ve diğer takımlar açısından da modern bir ruh oluşturduk" dedi.

Çok kapsamlı bir çalışma yürüttükleri Genel Kurul'da görev dağılımını yaptıklarını, transfer komitemizi oluşturduklarını anlatan Avcı, "Önümüzdeki dönem takımımızı çalıştıracak teknik direktör ve hoca arayışını sonuçlandıracağız. İç transferimizi bitirip yakın zamanda da nokta dediğimiz hedefimizi iddiamıza uygun, yeni takviyeler ile güçlü kimlikli, kişilikli ruhu olan tüm Kürdistanlıların sahiplenebileceği bir takım yaratacağız" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da Eşbaşkanlık Sistemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement