Dişlere Nasa Teknolojisi - Son Dakika
Spor

Dişlere Nasa Teknolojisi

Dişlere Nasa Teknolojisi

Kişiye özel üretilen dental kozmetik ürünü Snap On Smile, artık Türkiye'de.

16.07.2012 18:06

Kişiye özel üretilen dental kozmetik ürünü Snap On Smile, artık Türkiye'de. Nasa'nın ham maddesini ürettiği 'Misafir dişler' ile artık diş sıkıntısı çekenler rahatça yemek yiyebilecek.

Ürünü Türkiye'ye getiren Şefik Global Dış Ticaret'in Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Hüseyin Şefik, Snap On Smile'ı İHA muhabirine anlattı. Halk arasında misafirlik diş olarakta bilinen Snap On Smile hakkında bilgi veren Şefik Global Dış Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Hüseyin Şefik, ürünün Amerika'dan ithal olduğunu, ham maddesini ise Nasa'nın ürettiğine dikkat çekerek, "Ürün uzun süreli geçici bir çözümdür. On sene boyunca ağzın içinde yıpranmadan, renk değiştirmeden durabilmektedir. Kullanımı da tıpkı kontak lens gibi olup kolayca çıkarılıp takılabilir. Elmayı bile, ısırarak yeme imkanı sağlayan bir üründür. Ürün diş sağlığı sıkıntısı olan insanların yüzde doksan beşinde kullanıla biliniyor. Kullanılamadığı iki durum var; biri ileri periodontal hastalıkları olan kişilerde. Diğeri ise aşırı fırlak dişler olan kişilerde" dedi.

"KOLAY TAKIP ÇIKIYOR"

Ürünün belirgin özelliğinin kolay takıp çıkarılması ve dayanıklı olması olduğunu belirten Şefik Global Dış Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Hüseyin Şefik, "Takıp çıkarım kolaylılığının yanı sıra maliyeti ise kalıcı protezlere nazaran oldukça ucuz. Ürün ağzınızdaki tüm dişlere uygulanabildiği gibi ağzınızın belli bir kısmına ya da dört diş şeklinde de uygulanabilir. Özellikle implant sonrası bölgelerin üzerini kapama anlamında çok faydalı bir ürün. İmplant sonrası faydaları ise, implant sonrası oluşabilecek bakterileri önlediği için yaranın daha hızlı iyileşme sağlıyor" diye konuştu.

"52 ŞEHİRDE 700 DİŞ HEKİMİ BU HİZMETİ VERİYOR"

Türkiye'de 52 şehirde ve 700 diş hekiminde bu hizmetin mevcut olduğunu ifade eden Şefik, "Ürünü hiçbir ameliyat, cerrahi müdahale gerektirmeden uyguluyoruz. Bu özelliğiyle de dişçi korkusu olan insanlarda bu ürünü kolaylıkla kullanabilirler. Özellikle kalp hastalığı, böbrek hastalığı, şeker hastalığı bulunan yani; ağzında herhangi bir cerrahi müdahale yapılamayacak kişiler için dünyada bulunuş tek çözümdür. Diş hekimlerinde uygulanacak iki kısa işlem ile hastanın ağzını Hollywood yıldızlarını ağzına çeviriyoruz" şeklinde konuştu.

"BAKIMI ÇOK KOLAY"

Snap On Smile'ın bakımı hakkında da bilgiler veren Şefik Global Dış Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Hüseyin Şefik, "Bakımı oldukça kolay; akşamları bir çay bardağı suya koyup üzerine de bir çay kaşığı özel tozundan koyarak 15 dakika içerisinde kendini yenilemesini sağlayabilirsiniz. Bir diğer özelliği ise dişlerin aralarında açıklık olmadığı için et ve benzeri yoğun bakteri taşıyan besinlerin di aralarında bulunmasını önleyerek hijyen sağlaması" ifadesini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Dişlere Nasa Teknolojisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement