Diouf'tan Olay Yaratan Sözler - Son Dakika
Spor

Diouf'tan Olay Yaratan Sözler

Diouf\'tan Olay Yaratan Sözler

2002 Dünya Kupası'nda Senegal Milli Takımı ile gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken El Hadji Diouf, kendisiyle ilgilenen tüm kulüpleri reddedip Liverpool'un yolunu tutmuştu.

26.02.2016 17:34

2002 Dünya Kupası'nda Senegal Milli Takımı ile gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken El Hadji Diouf, kendisiyle ilgilenen tüm kulüpleri reddedip Liverpool'un yolunu tutmuştu. Liverpool formasıyla bekleneni veremeyen Diouf, İngiliz ekibinde oynadığı günlerdeki takım arkadaşları hakkında ağıza alınmayacak sözler sarf etti.

Fransa basınına açıklamalarda bulunan El Hadji Douf kulübün ikon isimlerinden Jamie Carragher hakkında, "Jamie Carragher ile aramızdaki fark onun b.ktan, benimse dünya klasında bir oyuncu olmam. Kitabında devamlı benden bahsetmiş. O benim kitabıma bile giremez. Çünkü o tam bir ezik." ifadelerini kullandı.

Diouf, Liverpool tarihinin en efsane oyuncularından biri olarak gösterilen eski kaptanı Steven Gerrard hakkında ise, "Ben Senegal Milli Takımı'nı, 14 milyon taraftarın baskısını yıllarca omuzlarımda taşıdım. Kazandığımızda bana teşekkür edildi, kaybettiğimizde de suç bendeydi. Steven Gerrard benim ülkem için yaptıklarımın yarısını bile yapamadı. Dünya Kupası'nda ve Avrupa Şampiyonası'nda ülkesi adına hiçbir şey yapmadı. Liverpool'a gittiğimde hareketlerimden benim kulübe saygı göstermediğimi düşündü. Ama yıllar sonra Chelsea maçında şampiyonluğu kendi elleriyle verdi. Ne ekersen, onu biçersin." açıklamasında bulundu.

Son olarak Malezya 1. Lig ekiplerinden Sabah FA'de forma giyen El Hadji Diouf'un şu anda herhangi bir takımla sözleşmesi bulunmuyor. Senegal Milli Takımı'yla bugüne kadar 69 maçta forma giyen Diouf, 21 kez ağları sarsmayı başarmıştı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Diouf'tan Olay Yaratan Sözler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement