Diamanti, Çin'e Gidiyor - Son Dakika
Spor

Diamanti, Çin'e Gidiyor

Diamanti, Çin\'e Gidiyor

Bologna’nın başarılı oyuncu Alessandro Diamanti’nin Guangzhou Evergrande’ye transferi gerçekleşmek üzere.

06.02.2014 14:36

Lippi, Diamanti'yi istiyor

Marcello Lippi'nin uzun bir süredir istediği ve Ocak ayı transfer dönemi boyunca hakkında Çin'e gideceğine dair sayısız haber çıkan Alessandro Diamanti'nin transferi en sonunda gerçekleşiyor.

İtalya basınının önemli organlarının verdiği haberlere göre Guangzhou Evergrande, Bologna'yla transfer için anlaşmak üzere.

Bologna Başkanı Albano Guaraldi'nin dün yaptığı açıklamada oyuncu için görüşmelerin devam ettiğini çünkü Çin'de transfer döneminin hala açık olduğunu açıklaması üzerine gözler iki kulübe çevrildi.

TuttoBologna.web'e konuşan Guaraldi, "Oyuncunun motivasyonu şu an için belirsiz. Diamanti bize transferin gerçekleşmesi için sürekli baskı yapıyor. Çin kulübü de baskısını sürdürüyor. Bizim için motivasyonunu kaybetmiş bir oyuncunun sahada her şeyini verip vermeyeceğinden emin değilim" diyerek transfere yeşil ışık yakarken içlerinde Sky Sport Italia, Rai Sport ve Sport Mediaset'in de bulunduğu İtalyan haber siteleri transfer için son detayların görüşüldüğünü ve anlaşmanın çok yakın olduğunu belirtti.

Sky Sport Italia'nın haberine göre Guangzhou Evergrande'nin Bologna'ya 8.5 milyon euro ödemek için hazır olduğu belirtiliyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Diamanti, Çin'e Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement