Derbi Kralı Hazır - Son Dakika
Spor

Derbi Kralı Hazır

Derbi Kralı Hazır

Ligde son 6 haftaya lider giren ve bu hafta en yakın rakibi Galatasaray’a konuk olacak Medipol Başakşehir’de gol yollarının yıldızı Emmanuel Adebayor dikkat çekiyor.

12.04.2018 02:35

CELAL UMUT EREN
Ligde son 6 haftaya lider giren ve bu hafta en yakın rakibi Galatasaray'a konuk olacak Medipol Başakşehir'de gol yollarının yıldızı Emmanuel Adebayor dikkat çekiyor.
Togolu forvet, Başakşehir'de oynadığı son 1.5 sezonda büyük maçlara adeta damgasını vurdu. Geldiği günden beri tecrübesi, profesyonelliği, futbolu ve karakteriyle taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Adebayor, Galatasaray maçında bir kez daha Abdullah Avcı'nın en önemli kozu olacak. Galatasaray'a karşı son 2 sezonda 4-0 ve 5-1 gibi flaş galibiyetler elde eden Başakşehir'de bu iki maçta atılan 9 golün 6'sı tek başına 34 yaşındaki futbolcudan geldi.
Adebayor ayrıca Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında da attığı gollerle alkış aldı. Bu zamana kadar Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'a karşı 7 maça çıkan Togolu yıldız, 8 gol kaydetti. Oyun anlamı olarak serbest forvet rolünün verildiği Adebayor, oyun kurucu, kanatlara yayılma ve takım liderliği görevlerini üstleniyor. Takım üzerinde de moral motivasyon olarak önemli bir etkisi olan tecrübeli oyuncu, Türk Telekom Stadı'nda da sarı-kırmızıların önlem alınması gereken isim olacak.
]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Derbi Kralı Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement