Denizlispor'da Grandmedical Manisaspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Denizlispor'da Grandmedical Manisaspor Maçı Hazırlıkları

Denizlispor, TFF 1. Lig'in 8. haftasında deplasmanda Grandmedical Manisaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

10.10.2017 19:59

Denizlispor, TFF 1. Lig'in 8. haftasında deplasmanda Grandmedical Manisaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktörü Reha Kemal Erginer yönetiminde Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yapılan antrenmanda futbolcular koordinasyon ve ısınma çalışması yaptı.

Koşunun ardından topla çalışan takım, idmanı çift kale maç oynayarak tamamladı.

Teknik direktör Erginer gazetecilere yaptığı açıklamada, milli maç arasını çok iyi değerlendirdiklerini ve bu kapsamda tepmpolu bir idmanla çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Sakat oyuncuların oyuna dönecek olmasının mutluluk vericiği olduğunu belirten Erginer, "Tam kadroyla çalışmaya başladık. Bugün itibariyle idmanlarımıza tam kadro devam edecek. İlk hafta fiziksek olarak yüklendik takıma. Ağır bir antreman haftası oldu onlar için. Eksikliklerimizi gidermek için sık sık çalışmalar yaptık." dedi.

Erginer, Grandmedical Manisaspor maçına yönelik çalışmaların özelleşerek sürdüğünü ifade ederek, puan durumuna genel olarak baktığını ve maçları hafta hafta değerlendireceğinin altını çizdi.

Bu hafta Grandmedical Manisaspor maçından önemli bir maçın olmadığını vurgu yapan Erginer şöyle konuştu:

"Çok önemli bir maç, rakip içinde öyle olacak. İyi hazırlanacağız. Geçen hafta aldığımız galibiyetin morali de üzerimizde. Moraller gayet yerinde. İnşallah bizim için her geçen gün yapılan her antreman bir öncekinden daha iyi olacak. Gelişme açık bir takımız. En sevindirici olan takım istediklerimi çok iyi tepki veriyor. Takımın her anlamda çoşkusu yerinde. Biz sahamızda aldığımız galibiyetin daha anlamlı olması için oradan daha iyi bir sonuçla dönmeyi hedefliyoruz. Her hafta rakibin adı değişecektir. Ama biz belli standart oyun ortaya koyma çabasında olacağız." ifadelerini kullandı.

Denizlispor\'da Grandmedical Manisaspor Maçı Hazırlıkları
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Denizlispor'da Grandmedical Manisaspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement