Denizli'nin Takımı Haftayı Puansız Kapattı - Son Dakika
Spor

Denizli'nin Takımı Haftayı Puansız Kapattı

Denizli\'nin Takımı Haftayı Puansız Kapattı

Mustafa Denizli'nin çalıştırdığı Hazar Lenkeran, deplasmanda Neftçi takımına 1-0 mağlup oldu.

29.03.2014 18:30  Güncelleme: 19:31

Azerbaycan 1. Futbol Ligi maçında Mustafa Denizli'nin çalıştırdığı Hazar Lenkeran, deplasmanda ezeli rakibi Neftçi'ye 1-0 mağlup oldu.

Ligde 28. hafta mücadelesinde Hazar Lenkeran, 2. sıradaki Neftçi'ye konuk oldu. Başkent Bakü'de Bakcell Arena Stadı'nda oynanan karşılaşma, ev sahibi takımın 1-0'lık galibiyeti ile sonuçlandı.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Denizli, kazanma şansının eşit olduğu bir maçta takımının çok sayıda pas hatası yaptığını ve bu nedenle kaybettiklerini söyledi.

Takımdaki Azerbaycanlı oyuncu sayısını önümüzdeki dönemde artıracaklarını belirten Denizli, "Tüm dikkatimizi önümüzdeki ay kupada oynayacağımız yarı final maçına vereceğiz. Orada farklı bir kadro çıkarmayı düşünüyorum" dedi.

Azerbaycan liginin önemli derbi maçları arasında sayılan Hazar Lenkeran ile Neftçi'nin maçları ülkede ilgiyle izleniyor. Karşılaşmalarda sık sık kavgalar yaşandığı için deplasman maçlarına taraftar götürülmüyor.

10 takımlı ligde ezeli rakip olarak bilinen iki takımdan Neftçi 51 puanla ikinci, Hazar Lenkeran ise 34 puanla yedinci sırada bulunuyor. - Bakü

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Denizli'nin Takımı Haftayı Puansız Kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement