Denizli'nin Takımı Galip Geldi, Kurtar'ın Takımı Yenildi - Son Dakika
Spor

Denizli'nin Takımı Galip Geldi, Kurtar'ın Takımı Yenildi

Azerbaycan'da Mustafa Denizli'nin çalıştırdığı Hazar Lenkeran, Sumgayıt'ı 1-0 yendi, Güvenç Kurtar'ın takımı Revan Bakü, Simurg'a 2-0 mağlup oldu.

16.03.2014 19:55  Güncelleme: 20:00

Azerbaycan Topaz Preimer Ligi'nde Mustafa Denizli'nin çalıştırdığı Hazar Lenkeran, Sumgayıt takımını 1-0 yenerken,  teknik direktörlüğünü Güvenç Kurtar'ın yaptığı Revan Bakü, Simurg'a 2-0 mağlup oldu.

Hazar Lenkeran, ligin 26. haftasında 10. sırada bulunan Sumgayıt'a konuk oldu. Sumgayıt Şehir Stadı'nda oynanan maç, 1-0 Hazar Lenkeran'ın galibiyetiyle sonuçlandı.

"GALİBİYET İÇİN MUTLUYUM"

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Denizli, birkaç maçtır berabere kaldıklarını belirterek "Galibiyet için mutluyum. Buna ihtiyacımız vardı. Önümüzdeki maçların ardından nereye kadar gidebileceğimiz daha net belli olacak. Hem kupa hem de lig maçları bizim için önemli" dedi.

GÜVENÇ KURTAR'IN KULÜBÜ MAĞLUP OLDU

Güvenç Kurtar'ın takımı Revan Bakü ise deplasmanda Simurg takımı ile karşı karşıya geldi. Zakatala Şehir Stadı'nda oynanan maç, ev sahibi takımın 2-0'lık galibiyetiyle bitti.

"YEDİĞİMİZ GOL, PLANLARIMIZI BOZDU"

Kurtar, basın toplantısında yaptığı açıklamada, rakip takımı kutlayarak kendi takımının da iyi oynadığını ve oyuncuların ellerinden geleni yaptığını söyledi. İlk 11'deki 8 futbolcusunun takımda yer almadığını anlatan Kurtar, "En kötü ihtimalle beraberlik için gelmiştik ancak serbest vuruştan yediğimiz golle tüm planlarımız bozuldu" diye konuştu.

"KUPA MAÇINA HAZIRLANACAĞIZ"

İkinci gölü yedikten sonra maçı kazanma şanslarının azaldığını söyleyen Kurtar, "Daha iyi oynayabilirdik. Önümüzde kupa maçı var. Ona hazırlanacağız" değerlendirmesini yaptı.

10 takımlı ligde Hazar Lenkeran 34 puanla 7., Revan Bakü ise 17 puanla 9. sırada bulunuyor.

Denizli\'nin Takımı Galip Geldi, Kurtar\'ın Takımı Yenildi
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Denizli'nin Takımı Galip Geldi, Kurtar'ın Takımı Yenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement