Denizli Azerbaycan'da Kaybetmedi - Son Dakika
Spor

Denizli Azerbaycan'da Kaybetmedi

Denizli Azerbaycan\'da Kaybetmedi

Yeni takımı Hazer Lenkeran'ın başında 4 maça çıkan Teknik Direktör Denizli, sahadan 3 galibiyet bir beraberlikle ayrıldı.

21.12.2013 12:13  Güncelleme: 12:22

RUSLAN REHİMOV - Azerbaycan Topaz Premier Lig'de Hazar Lenkeran takımıyla 4 maça çıkan teknik direktör Mustafa Denizli, bu maçların üçünden galibiyetle, birinden de beraberlikle ayrıldı.

Hazar Lenkeran'ın başına geçen Denizli ilk maçında Nefçala takımıyla karşılaştı. Azerbaycan Kupası'ndaki mücadelede Hazar Lenkeran 4-0 galip geldi.

Bu maçtan 4 gün sonra ligde 5. sırada yer alan İnter Bakü'ye konuk olan Hazar Lenkeran, sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Denizli'nin yeşil beyazlı oyuncuları, ligdeki ikinci maçına kendi sahasında çıktı. Revan Bakü karşısında 1-0 galibiyetle ayrılan Hazar Lenkeran, maçtan üç puanla ayrıldı ama sıralamadaki yeri değişmedi.

Teknik direktör Denizli'nin yönetimindeki takım, son maçında ligin en altında bulunan Sumgayıt'ı ağırladı. Hazar Lenkeran, evindeki maçta rakip fililere 4 gol attı. Yeşil beyazlılar 4-3'lük galibiyetle puanını 22'ye çıkardı.

Denizli'nin görevi devrelmasında sonra biri kupa mücadelesi olmak üzere 4 maça çıkan Hazar Lenkeran, bir beraberlik 3 galibiyet aldı, 9 gol atıp kalesinde 3 gol gördü.

On takımın mücadele ettiği Azerbaycan Topaz Premier Lig'de Hazar Lenkeran, 22 puanla sekizinci, Karabağ Ağdam takımı ise 36 puanla lider durumda. Hazar Lenkeran'ın, 5 galibiyeti, 7 beraberliği ve 6 mağlubiyeti bulunuyor. - Bakü

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Denizli Azerbaycan'da Kaybetmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement