Dempsey Fulham'a Dönüyor - Son Dakika
Spor

Dempsey Fulham'a Dönüyor

Dempsey Fulham\'a Dönüyor

Amerikalı futbolcu Clint Dempsey, sezon başında ayrıldığı İngiltere’ye kariyerinin en iyi günlerini geçirdiği Fulham’la dönüyor.

16.12.2013 18:21

Sezon başında ülkesi takımlarından Seattle Sounders'a 9 milyon dolar karşılığında transfer olan forvet oyuncusu, geçen sezon Tottenham'da olduğu gibi burada da iyi bir performans gösterme fırsatı bulamadı. Yeni takımıyla çıktığı 12 maçta yalnızca 1 gol kaydedebilen Dempsey, MLS'te sezonun yeniden açılacağı Mart ayına kadar eski kulübü Fulham'da kiralık olarak forma giyecek.

Berbatov ayrılmak istiyor

5.5 yıl kaldığı Fulham'da futbolunu sürekli geliştiren 30 yaşındaki oyuncu, Fulham'dan ayrıldığı son sezonda (2011/12) takımı adına ligde 17 gol kaydetmişti. Bunun karşılığını daha büyük hedefler için oynayan bir takıma transfer yaparak alan Amerikalı, yeni yılla birlikte yeniden Craven Cottage'da boy gösterecek.

Hafta sonu deplasmanda Everton'a 4-1 kaybeden Fulham ise 13 puanla düşme hattındaki varlığını sürdürüyor. Şimdiye kadar kariyerli golcüleri Darren Bent ve Dimitar Berbatov'dan ancak toplam 7 gollük katkı alabilen başkent temsilcisi, yeni menajeri Rene Meulensteen ile birlikte Ocak transferine eski bir dostla başlamaya niyetli.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Dempsey Fulham'a Dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement