Demba Ba, Çin'de Attığı Golden Sonra Secdeye Gitmedi - Son Dakika
Spor

Demba Ba, Çin'de Attığı Golden Sonra Secdeye Gitmedi

Beşiktaş'ta oynadığı dönemde attığı gollerden sonra secdeye giden Demba Ba, Çin'de kaydettiği ilk gol sonrasında secdeye gitmedi, gol sevincini arkadaşlarıyla yaşadı.

15.07.2015 17:55  Güncelleme: 18:06

Çin Süper Ligi takımlarından Shanghai Shenhua'nın 13 milyon avro karşılığında Beşiktaş'tan transfer ettiği Senegalli forvet Demba Ba, yeni takımıyla ilk golünü kaydetti.

Demba Ba'nın yanı sıra Avustralyalı golcü Tim Cahill, Yunan stoper Avraam Papadopoulos ve Malili orta saha oyuncusu Muhammed Sissoko'yu kadrosunda barındıran Shanghai Shenhua, ligin 19. haftasında, liderlik koltuğunda oturan Beijing Guoan'ı konuk etti.

İKİNCİ MAÇINDA GOLÜ BULDU

Ev sahibi ekip, Wang Yun'un 40 ve Cahill'in 57. dakikadaki golleriyle 2-0 öne geçti. 82 dakika sahada kaldığı ilk maçında skor üretemeyen 30 yaşındaki Ba, 69. dakikada Shanghai Shenhua formasıyla ilk golünü attı.

Karşılaşmayı 3-1 kazanan Shanghai Shenhua, puanını 26'ya yükselterek lider Beijing Guoan ile arasındaki farkı 13'e indirdi.

DEMBA BA SECDEYE GİTMEDİ

Öte yandan Türkiye'de oynadığı dönemde attığı gollerden sonra secdeye giden Senegalli futbolcunun, Shanghai Shenhua maçındaki golünden sonra secdeye gitmemesi dikkat çekti. Demba Ba'nın bu hareketinin, bu dönemde Çin'in Uygur Türkleri'ne uyguladığı zulümle ilişkilendirilerek baskı altında kalmak istememesi olarak yorumlanıyor.

Demba Ba, Çin\'de Attığı Golden Sonra Secdeye Gitmedi

Son Dakika Spor Demba Ba, Çin'de Attığı Golden Sonra Secdeye Gitmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (39)

  • HAN KAPISI: secde ney lan, ne işe yarıyor? 2 24 Yanıtla
  • fatih karasu: secde bos muhabbet bunu demba ba. da ogrenmis 1 15 Yanıtla
  • bülent görgü: yalaka köpek nabza göre şerbet vermiş siz mallarda hemen bizi cumaya götür camiye götür diye tezahürat yapıyordunuz... 6 8 Yanıtla
  • İskenderunlu: yemedi mi sahtekar müslüman? ? 7 2 Yanıtla
  • Gercek selcuk sahin: Vay hain. Ulkeye gore Sevinc gosterisi 7 1 Yanıtla
  • Furkan: Adam yemiş sizi bunlar hala demba ba demba ba diye şarkı bestelesinler dünya çıkar dünyası belki secde hareketini yapsa takımdan atılcak 4 4 Yanıtla
  • BeN: Dün gelen adam bile çözmüş ülkeyi.. En kolayı işte dini kullan 8 0 Yanıtla
  • hes: ulkesine gore hareket ediyor 6 0 Yanıtla
  • demir: nabza gore serbet 6 0 Yanıtla
  • Gubre: Uygur turklerine yapilanlari gordu sesini cikarmadi simdi korkaklad gibi secdeye egilmiyo.demba muslumanligindan supe ettim.demekki paraya secde ediyosun bu kadar korkak oldugunu bilmezdim.ulan.besiktas taraftari adina sarki yazdiginiz adam bu iste gorun.kazandigin parayla uygur turklerine yapilan iskenceye karsi cikip yardim.edebikirdin.kopek seni 5 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement