De Gea'dan Ronaldo'ya Davet - Son Dakika
Spor

De Gea'dan Ronaldo'ya Davet

De Gea\'dan Ronaldo\'ya Davet

Manchester United'ın kalecisi, takımının eski oyuncularından Ronaldo'ya mesaj yolladı.

08.10.2014 14:30

ÖZEL HABER | Alberto Pinero Manchester United'ın genç kalecisi David De Gea, Cristiano Ronaldo'nun İngiliz ekibine dönmesi gerektiğini söyledi.

Goal'e açıklamalarda bulunan İspanyol kaleci, "Ronaldo ile birlikte oynamayı elbette çok isterim, keşke buraya gelse ama buraya dönmesinin kolay olmadığını biliyorum." dedi.

Yeni transferleri de değerlendiren De Gea, "Falcao ve Di Maria çok iyi oyuncular ve buraya kısa sürede uyum sağladılar. İkisi de gol ve asist katkısı veriyor. Bence bu sezon çok gole imza atacaklar. Zaten ikisinin de İspanya'daki performanslarını herkes gördü." diye konuştu.

Önemli kurtarışlar yaptığı Everton maçını da yorumlayan De Gea, "Kariyerimin en iyi performanslarından biriydi. Bizim için özgüven tazeleme maçı oldu. Takımın hiçbir zaman unutamayacağı bir galibiyet oldu. Böyle oynayıp kazanamadığınız maçlar da oluyor. Kazanmamız önemliydi.Yeni bir hoca, yeni transferler, takımda birçok değişen şey var. Artık kazanma serimize başladık. Şampiyonlar Ligi'nde yer almak kulüp için çok önemli. Elbette şampiyon da olabiliriz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor De Gea'dan Ronaldo'ya Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement