DB Belediyespor Transferde Pür Dikkat - Son Dakika
Spor

DB Belediyespor Transferde Pür Dikkat

DB Belediyespor Transferde Pür Dikkat

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor transfer çalışmaları konusunda pür dikkat.

15.01.2015 12:15

Yeşil - kırmızılı kulübün Eşbaşkanı İhsan Avcı, takıma katkı sunacak 3- 4 tane nokta transfer yapacaklarını söyledi.

Teknik Direktör İsmet Taşdemir ve yardımcılarının takımdaki eksikleri tespit etmek için ilk yarıda oynadıkları maçların videolarını izlediklerini belirten Eşbaşkan Avcı, "Teknik heyetimiz nerede eksik olup olmadığını tespit etmeye çalışıyor. Onların verdiği bilgiler doğrultusunda transfer yapacağız. Ancak biz öyle çok da transfer yapmayacağız. Buyükşehir Belediyespor'umuzu Play Off'tan bir üst lige taşıma konusunda takıma olumlu yönde katkı sunacak, iş yapacak 3 veya 4 tane futbolcu transfer yapacağız. Şu an için görüştüğümüz futbolcular var. Transferlerimizi en kısa zamanda tamamlayacağız" dedi.

18 Ocak ile 4 Şubat tarihleri arasında 3'ü Lig, 3'ü Ziraat Türkiye Kupası maçı olmak üzere 6 müsabaka oynayacaklarını belirten Avcı, "Tabii 18 Ocak ile 4 Şubat tarihleri arasında çok yoğun bir maç trafiği bizi bekliyor. Bu yoğun maç trafiği kuşkusuz bizi epey zorlayacak. Zaten 22 Ocak'ta oynayacağımız Galatasaray maçının daha erken bir tarihte oynamak için başvuruda bulunmamızın nedeni de buydu. Ancak, buna rağmen aramıza yeni katılacak oyuncularımızla bu maçlardan en iyi sonucu almaya çalışacağız. Bu konuda ekibimize sonsuz güveniyoruz. Taraftarlarımızın desteği yanımızda olduğu sürece sırtımız yere gelmez" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor DB Belediyespor Transferde Pür Dikkat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement