David Alaba, Galatasaray-Beşiktaş Maçı İçin Geliyor - Son Dakika
Spor

David Alaba, Galatasaray-Beşiktaş Maçı İçin Geliyor

Bayern Münich'in Avusturyalı futbolcusu David Alaba, Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak derbi maçını izlemek için İstanbul'a gelecek.

09.12.2015 14:11  Güncelleme: 14:13

Bayern Münih'in en önemli yıldızları arasında yer alan David Alaba, Galatasaray'a olan sevgisini bir kat daha ileri götürmeye hazırlanıyor. Avusturyalı oyuncu, Beşiktaş-Galatasaray derbi karşılaşmasını izlemek için İstanbul'a gelmeye hazırlanıyor.

DERBİ İÇİN GELECEK

Avusturya Milli Takımı'nın da vazgeçilmezleri arasında yer alan Alaba, Sarı- Kırmızılılar'ın, pazartesi günü Beşiktaş'la deplasmanda oynayacağı maçı izlemek için, menajer Ümit Akbulut'un davetlisi olarak İstanbul'a gelmeye karar verdi.



GUARDIOLA'NIN AĞZINA BAKIYOR

Alaba, cumartesi günü Bayern'in sahasında Ingolstadt'la oynayacağı maçın ardından hocası Pep Guardiola'dan izin koparması halinde soluğu derbide alacak.

David Alaba, Galatasaray-Beşiktaş Maçı İçin Geliyor

Son Dakika Spor David Alaba, Galatasaray-Beşiktaş Maçı İçin Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Can atak: Gelse ne olacak gs taraftarı olarak takımım kendine Çeki düzen vermesini istiyorum böyle olma uefa da biz hakketmedik gs yönetimi koyu oyunu koyu Podolski'nin hiç bir gayesi yok snijder de öyle bence ikisini yollasın hatta hepsini yollayın gs rezaaaaaaletttt muslera hariç kalsın hiç transfer Ada'm gibi yapılmadı 1 2 Yanıtla
  • mevlit: çıksın ekrana putin yine özür dilesin reis den 2 1 Yanıtla
  • metin selçuk: geleceğe yatırım yapıyor 35 yaşından sonra parayı kazana ağı tek yer turkiye 1 1 Yanıtla
  • emrah: Türkiye de bjk nin hakem tarafından nasıl katledildiğini seyredip gidecek garibim. Adam futbol izlemeye değil buragin yasinin nasıl kendini yere attığını izlemeye geliyor 1 1 Yanıtla

Advertisement