Dante Bayern ile Nikah Tazeledi - Son Dakika
Spor

Dante Bayern ile Nikah Tazeledi

Dante Bayern ile Nikah Tazeledi

Bayern Münih defansının kilit ismi olan Brezilyalı yıldız, kulübüyle yeni sözleşme imzaladı.

24.03.2014 15:30

ÖZGÜR İNCE/ Goal.com Türkiye

Bayern Münih kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, Dante'nin mevcut sözleşmesini 2017 yazına kadar uzatan imzayı attığı duyuruldu.

30 yaşındaki futbolcu yaptığı açıklamada, "Bayern'e gelmek hayatımda aldığım en iyi karardı. Kulüp, takım, kazanılan kupalar, atmosfer, burada her şey iyi. Bayern benim için doğru kulüp ve bu yüzden en az 2017'ye kadar daha Münih'te kalacağım için mutluyum. İlerleyen yıllarda bu takımın çok daha fazla başarılar elde edeceğine eminim" dedi.

Bayern Münih kulübü başkanı Karl-Heinz Rummenigge ise, "Dante son yıllardaki en iyi transferlerimizden biriydi. Sadece 1,5 yılda hem saha içi hem de saha dışındaki en önemli oyuncularımızdan biri haline geldi. Ülkesinde düzenlenecek olan 2014 Dünya Kupası'nda forma giyme hayalini de gerçekleştirecek. Bayern Münih'te kalmayı seçtiği için çok mutluyuz" şeklinde konuştu.

Tam adı Dante Bonfim Costa Santos olan Brezilyalı stoper, 2009 yazında Standard Liege'den Mönchengladbach'a transfer olmuş ve Alman ekipte toplam 93 lig maçına çıkıp 8 de gol atmıştı.

Kontratında yer alan serbest kalma miktarı 4.7 Milyon Euro ödenerek 2012 yazında Bayern renklerine bağlanan tecrübeli defans oyuncusu, Münih temsilcisinde ise 80 resmi maçta görev alırken, 4 gol atıp 7 de asist yaptı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Dante Bayern ile Nikah Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement