Damiao'o Koptu Geliyor... - Son Dakika
Spor

Damiao'o Koptu Geliyor...

Kasımpaşa'dan Donk ve ardından Molde'den Linnes'i transfer eden Galatasaray forvet transferini bitirmeye yakın.

13.01.2016 07:52

Kasımpaşa'dan Donk ve ardından Molde'den Linnes'i transfer eden Galatasaray forvet transferini bitirmeye yakın.

Bonservisine sahip Santos'la sözleşmesini fesheden ve boşa çıkan Damiao bir aydır özel performans hocasıyla idman yapıyor. Daha önce Sporcope'a "Avrupa'da forma giymek en büyük hayalim, Türkiye'de bir takım da olabilir" açıklamasına yapan 26 yaşındaki Brezilyalı golcü 3 milyon Euro yıllık ücret talep ediyordu. G.Saraylı yöneticiler Damiao'yu ücretinde indirime gitme konusunda ikna etti ancak imza parası pazarlıkları sürüyor.

Daha önce Türkiye'den gelen aramalarda telefonunu açan Damiao'nun artık Türk numaralara cevap vermemesi "G.Saray'a geliyor" iddialarını da beraberinde getirdi. Bir iddiaya göre ise imzalar atıldı. Brezilyalı forvet Cuma ya da Pazar günü İstanbul'da olacak.

Leandro Damiao kimdir?

Golcü futbolcu 21 yaşında Internacional'de profesyonel oldu. O dönem performansıyla Brezilya Milli Takımı'na kadar yükselen Damiao, kulübünün Avrupa'dan gelen teklifleri reddetmesi nedeniyle istediği çıkışı yapamadı. Daha sonra Santos'a transfer olan ancak burada bekleneni veremeyen 1989 doğumlu santrfor, geçen sezon Cruzeiro'da 23 lig maçında 4 gol kaydetti.

Damiao\'o Koptu Geliyor...
Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Damiao'o Koptu Geliyor... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement