Cr7 Sevgilisi ile Bodrum'da - Son Dakika
Spor

Cr7 Sevgilisi ile Bodrum'da

Cr7 Sevgilisi ile Bodrum\'da

Ronaldo kaldığı beş yıldızlı otelde birgün dinlendikten sonra özel bir yatla mavi yolculuğa çıktı.

20.06.2011 18:00

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in daveti ile Türkiye'ye gelen Real Madrid'in dünyaca ünlü Portekizli futbolcusu Ronaldo kaldığı beş yıldızlı otelde birgün dinlendikten sonra özel bir yatla mavi yolculuğa çıktı. Yata binip bir süre açıldıktan sonra yatın üzerine Rus manken sevgilisi Irına Shayk ile çıkan Ronaldo DHA muhabirleri tarafından görüntülendi. Rus sevgilinin kısa bir süre üstsüz güneşlendiği görüldü.

İspanyol devi Real Madrid'in dünyaca ünlü Portekizli futbolcusu Cristiano Ronaldo, Demirören Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in daveti üzerine ilk olarak istanbul'a ardından da geçen Pazar günü öğle saatlerinde özel jetle Bodrum'a gelmişti. Yanında 25 yaşındaki Rus sevgilisi İrana Shayk'la birlikte Yalı Beldesi'ndeki Kempinski Barbaros Bay Hotel'e yerleşen Ronaldo ilk gününü otelde dinlenerek ve otelin SPA'sında bitkisel yağlarla masaj yaptırarak geçirdi.

RONALDO'YU GÖREBİLMEK İÇİN ÇADIR KURDULAR

Ronaldo'yu görmek isteyen futbolseverler ise bugün sabah saatlerinden itibaren otelin bulunduğu Barbaros Koyu'nda kamp kurdu. Ronaldo'yu görmek için kayalıklara tırmanarak otele yaklaşıp fotoğraf çekmek isteyen bazı vatandaşlar ise özel güvenlik ekipleri tarafından uzaklaştırıldı. Bazı Ronaldo hayranlarının koya çadır kurduğu görüldü.

Öğle saatlerinde otelin bulunduğu Barbaros Koyu'na gelen SAT komandaları ise heyecan yaşanmasına neden oldu. Bazı vatandaşlar SAT korumalarının Ronaldo için geldiğini iddia etse de yetkililer, komandoların Güllük'teki Sualtı Taaruz Eğitim Komutanlığı'ndan bölgeye eğitim amaçlı geldiklerini eğitimin Ronaldo ile ilgisinin olmadığını açıkladı.

Sabah saatlerini otelin yüzme havuzunda sevgilisiyle birlikte geçiren Ronaldo öğlen ise geniş güvenlik önlemleri içerisinde mavi tura çıktı. Ünlü futbolcu otelin iskelesine bağlı bulunan 20 metre uzunluğunda tepesinde İngiliz, Türk ve Beşiktaş bayrağı bulunan Twin Waves isimli lüks motor yata sevgilisi Shayk ve iki koruması ile birlikte bindi. Ronaldo'nun üzerinde siyah bir atlet ve şort giydiği görüldü. Tekneye biner binmez yatın içine giren Ronaldo dışarı çıkmadı.

Teknenin sahilden yaklaşık iki mil açılmasının ardından Ronaldo'nun sevgilisi ile birlikte motor yatın üst katına çıkıp hemen üzerini çıkardıktan sonra güneşlenmeye başladığı görüldü. Bu arada Shayk'ın ise kısa bir süreliğine bikinisinin üst kısmını çıkardığı gözlerden kaçmadı.

Ronaldo ve sevgilisinin bulundu yatın bugün (Pazartesi) Gökova'da Kisebükü, Akbük, Orak Adası ve Sedir Adası'na gideceği akşam saatlerinde yeniden kaldıkları otele dönmesinin beklendiği belirtildi.

%%EMBEDVIDEO_52%%

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Cr7 Sevgilisi ile Bodrum'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement