Costa'lı Chelsea, City Deplasmanında - Son Dakika
Spor

Costa'lı Chelsea, City Deplasmanında

Costa\'lı Chelsea, City Deplasmanında

Swansea'yi devirerek zirveyi ele geçiren Chelsea, Manchester deplasmanında liderliğini korumak istiyor.

21.09.2014 10:46

Premier Lig'de sezona fırtına gibi başlayarak 4'te 4 yapan Chelsea, deplasmanda son şampiyon Manchester City ile kozlarını paylaşacak.

İspanyol golcü Diego Costa'nın 4 maçta attığı 7 golle ligde zirveyi ele geçiren Londra ekibi, sezonun en zorlu maçlarından birine çıkmaya hazırlanıyor.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho hafta içinde yaptığı açıklamalarda golcü oyuncunun tam olarak hazır olmadığını ancak City karşısında maça başlayacağını ifade etmişti.

Diğer cephede ise Manuel Pellegrini yönetimindeki City bulunuyor. Lider Chelsea'nin 5 puan gerisinde bulunan Manchester ekibi, bu maçı kazanarak hem moral bulmak hem de şampiyonluk potasının içinde yer almayı hedefliyor.

Son 9 gün içinde 3. büyük maçına çıkacak olan City'de Martin Demichelis, geçen Cumartesi Arsenal'e karşı attığı beraberlik golüyle 1 puanı kurtarmıştı. Hafta içinde Şampiyonlar Ligi'nde Jerome Boateng'in golüyle Bayern Münih'e son dakikada boyun eğen Manchester, Pazar günü de Chelsea'yi ağırlayacak.

Takımın Arjantinli yıldızı Sergio Agüero, Almanya'daki maçta kısa bir süre yer alırken, pek hazır bir görüntü vermedi. Ancak Kun'un Pazar günü forma giymesi bekleniyor.

Ev sahibi ekipte sakatlıkları devam eden Stevan Jovetic ve Fernando'nun kadroya alınmadığı kaydedildi.Manchester City'nin muhtemel ilk 11'i: Hart, Zabaleta, Kompany, Demichelis, Clichy, Fernandinho, Milner, Nasri, Toure, Silva, AgüeroChelsea'nin muhtemel ilk 11'i: Courtois, Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta, Fabregas, Matic, Schürrle, Oscar, Hazard, Costa

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Costa'lı Chelsea, City Deplasmanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement