Çorum'da Offroad Yarışı - Son Dakika
Spor

Çorum'da Offroad Yarışı

Çorum\'da Offroad Yarışı

Çorum'da Hitit Otomobil ve Motor Sporları Kulübü tarafından düzenlenen offroad yarışlarına, üç ilden 28 sürücünün katıldı.

22.04.2013 11:06  Güncelleme: 15:33

Çorum'da Vali Mustafa Yıldırım Spor Kompleksi sahasında özel olarak hazırlanan parkurda 2 kategoride yapılan yarışlar nefes kesti. 800 metre uzunluğundaki parkurdaki yarışların başlama bayrağını sallayan Çorum Valisi Sabri Başköy ve eşi Fatma Başköy ile Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan da kıyasıya mücadeleyi ilgiyle izledi. HİTOK Başkanı Hikmet Burhanoğlu, aralıksız 12 yıldır faaliyet gösterdiklerini, 2013 sezonunun ilk yarışının başladığını belirtti. Zaman zaman zor anların yaşandığı mücadelede, sürücülerin yanı sıra yardımcı pilotların da kütük çekme, bayrak taşıma gibi görevler esnasında bir hayli zorlandıkları gözlendi.

İlk etap yarışlarında Elvan Gazel'in kullandığı araç, parkurdaki ilk engel olan çamur havuzuna hızlı bir şekilde girince devrildi. Sürücü Elvan Gazel ve yardımcı pilot Hakan Seven kazadan yara almadan kurtuldu. Ters dönen aracın yakıt sızdırması üzerine önlem olarak yangın tüpleriyle müdahale edildi. Traktör yardımıyla parkurdan çıkarılan araç çekiciye yüklenerek yarış alanının dışına götürüldü.

Yarışların sonunda dereceye giren sürücü ve yardımcı pilotlara kupa ve madalya takdim edildi. - Çorum

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Çorum'da Offroad Yarışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement