CHP'den Sivasspor'a Moral Ziyareti - Son Dakika
Spor

CHP'den Sivasspor'a Moral Ziyareti

CHP\'den Sivasspor\'a Moral Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Milletvekili Malik Ejder Özdemir ve partililer, Manisaspor karşılaşması öncesi Sivasspor'a moral ziyaretinde bulundu.

25.02.2011 18:40

CHP'DEN SİVASSPOR'A MORAL ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas Milletvekili Malik Ejder Özdemir ve partililer, Manisaspor karşılaşması öncesi Sivasspor'a moral ziyaretinde bulundu.

Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçiren Sivasspor'u, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı zorlu Manisaspor karşılaşması öncesinde CHP Sivas Milletvekili Malik Ejder Özdemir ve partililer ziyaret etti. Kulüp tesislerinde Başkan Mecnun Otyakmaz ve teknik direktör Rıza Çalımbay ile bir görüşme yapan Milletvekili Özdemir, "Sivasspor her zaman her yerde bizim gururumuz. Karşılaşmalara gelemesek bile gönlümüz her zaman Sivasspor ile birlikte. Bence bu sezon Sivasspor adına şansız bir sene, iyi top oynuyor ama son dakikalarda yediği gollerle sahadan mağlup ayrılıyor. Ama bu şansızlığı yeneceğiz. Hepimizin umudu ve dilekleri her zaman sizlerle. Sivasspor geçmişte yaşadığı başarılara tekrar döncecektir. Çünkü siz bu takımı bu yürekle götürüyorsunuz" dedi. Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ise, "Bundan sonra elimizden geleni yapmamız lazım. Biz, yöneticiler ve teknik heyet büyük bir özveri ile çalışıyoruz. Ama artık şansa ihtiyacımız var. Bu şanssızlığı bir an önce kırmamız lazım. Bugün, ikinci başkanımız Mehmet Oflaz ile tesislere gelirken çok kötü bir trafik kazası atlattık. O kazayı atlatınca ben de, "Tamam şansımız döndü" dedim. İnşallah Manisaspor karşılaşmasından galip ayrılacağız" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor CHP'den Sivasspor'a Moral Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement