Chelsea, Paris'te Zorlu Virajda - Son Dakika
Spor

Chelsea, Paris'te Zorlu Virajda

Chelsea, Paris\'te Zorlu Virajda

Chelsea, zorlu Paris Saint-Germain deplasmanında avantaj arıyor.

17.02.2015 00:47

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Paris Saint-Germain ile Chelsea karşı karşıya geliyor.

Hatırlanacağı üzere iki takım geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde karşı karşıya gelmiş, rövanş maçında Chelsea Demba Ba'nın son dakika golüyle rakibini eleyerek yarı finale yükselen taraf olmuştu.

Bu sezon ligde istediği sonuçları alamayan ve son olarak ligde Caen ile 2-2 berabere kalan Paris Saint-Germain'de yaşanan sakatlık problemleri de teknik heyeti düşündürüyor. Yohan Cabaye, Lucas, Aurier ve Thiago Motta maç kadrosunda yer almazken, hafif sakatlığı bulunan Marquinhos'un durumunun ise maç saatinde belli olması bekleniyor.

Takım kaptanı Thiago Silva maç öncesi yaptığı açıklamalarda taraftarlarının desteğine çok ihtiyaç duyacaklarını anlatırken, "Bizim için çok zorlu ve kritik bir mücadele olacak. Taraftarımız arkamızda olduğunda çok daha güçlüyüz. Chelsea karşısında da onların desteğini hissetmek çok önemli." dedi.

Premier Lig'de liderliğini sürdüren Chelsea ise zorlu deplasmanda alacağı avantajlı bir skorla rövanş maçına rahat bir şekilde çıkmanın hesaplarını yapıyor.

Obi Mikel dışında önemli bir eksiği bulunmayan Chelsea'de Teknik Direktör Jose Mourinho, ligde cezasını tamamlayan Diego Costa'yı ilk 11'de sahaya süreceğini açıklamıştı. Öte yandan İngiliz ekibinin yeni transferi Juan Cuadrado da Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk sınavını verebilir.

MUHTEMEL 11'LERParis Saint-Germain: Sirigu, Van der Wiel, Thiago Silva, David Luiz, Maxwell, Rabiot, Verratti, Matuidi, Lavezzi, Cavani, IbrahimovicChelsea: Courtois, Ivanovic, Zouma, Terry, Azpilicueta, Fabregas, Matic, Willian, Oscar, Hazard, Diego Costa

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Chelsea, Paris'te Zorlu Virajda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement